Lukuaika: Näin poliisit pelastivat kadulta löytyneen vastasyntyneen vauvan – katso video

Näin poliisit pelastivat kadulta löytyneen vastasyntyneen vauvan – katso video

Málagassa puiston reunaan jätetty vastasyntynyt vauva pääsi nopeasti sairaalahoitoon ripeäotteisten poliisien ansiosta Espanjan Aurinkorannikolla. Tyttö ristittiin Angelaksi.

Fuengirola.fi uutisoi lauantaina (14.10.), kuinka ohikulkija oli löytänyt vastasyntyneen vauvan itkemässä Málagan kaupungin kadulla lauantaiaamuna.

Nyt paljon huomiota herättäneestä tapahtumasta on saatu lisätietoa. Vauvan löysi koiraansa ulkoiluttanut nuori miespuolinen sairaanhoitaja klo 8.30.

Hän oli käärinyt vauvan paitaansa ja soittanut sitten hätäkeskukseen, josta lähetettiin nopeasti poliisit paikalle.

Lue myös: Vastasyntynyt vauva löytyi kadulta Málagassa

- Mainos -

Tyttövauva pelastui ja voi hyvin

Kansallisen poliisin (Policía Nacional) konstaapelit kiikuttivat paidan sisään käärityn vauvan vauhdilla synnytys- ja äitiyssairaalaan Málagassa.

Somessa ja espanjalaisissa uutismedioissa julkaistussa videossa näkyy, kuinka poliisi kiiruhtaa juoksujalkaa vauva sylissään sairaalaan.

Tyttövauva oli arviolta vasta tunnin ikäinen, ja lapsen napanuora oli vielä kiinni.

Loppu hyvin, kaikki hyvin: kuten videollakin näkyy, vauva voi olosuhteisiin nähden hyvin ja pelastui ohikulkijan ja viranomaisten nopean toiminnan ansiosta.

Angelan äitiä etsitään DNA:lla

Lapsi on saanut jo nimenkin: tyttö ristittiin Angelaksi. Nimi kunnioittaa vauvan hengen pelastaneita poliiseja ja Kansallisen poliisin käyttämää Santos Ángeles Custodios -nimistöä (pyhät suojelusenkelit, vapaasti suomeksi käännettynä).

Tiedossa ei ole, kuka lapsen on hylännyt kadulle. Kansallinen poliisi tutkii heitteillejättöä ja etsii äitiä muun muassa DNA-näytteen kautta.

Mikäli huoltajia ei löydetä, viranomaiset järjestävät lapsen holhouksen ja hänet voidaan ohjata hätäsijoituksella sijaisperheeseen.

KATSO video:

- Mainos -

Jaa artikkeli:

Artikkelin kirjoittaja

Fuengirola.fi
Mainos
Jatka lukemista
Sää
Mainos
Viikon kysymys

Mikä maa voittaa jääkiekon maailmanmestaruuden?

Katso tulokset

Loading ... Loading ...