Lukuaika: Cordobalaispojan ruumis löytyi suorassa tv-lähetyksessä

Cordobalaispojan ruumis löytyi suorassa tv-lähetyksessä

Maanantain aamu-tv sai karmean käänteen, kun kamerat löysivät kuviinsa neljä päivää kadonneena olleen nuoren miehen ruumiin.

Torstaina 12. lokakuuta kadonnut 18-vuotias cordobalainen Álvaro Prieto löytyi kuolleena, kun TVE-kanavan suorassa aamulähetyksessä kameran kuviin osui junanvaunujen välissä ollut ruumis, jonka vaatetus vastasi katoamisilmoituksessa kuvailtua Prieton vaatetusta

Televisión Españolan kamera kuvasi maanantaiaamuna Mañaneros ohjelman suoraan lähetykseen kuvaa ruumiista, joka oli jäänyt jumiin liikkuvan junan kahden vaunun väliin. Kuvissa näkyi ruumis, jonka yllä oli valkoiset tennarit ja beiget housut.

- Mainos -

Kansallinen poliisi, Policía Nacional on nyt vahvistanut, että ruumis on Álvaro Prieton, 18-vuotiaan nuoren miehen, joka katosi Santa Justan aseman lähistöllä Sevillassa 12. lokakuuta. Prietolla oli katoamispäivänään yllään valkoiset tennarit ja beiget housut.

Mystinen katoaminen

Álvaro Prieton jäljet katosivat viime torstaina 12.10. Santa Justan asemalla Sevillassa. 18-vuotias vietti keskiviikkona illan ystäviensä kanssa Theatre-yökerhossa, joka sijaitsee muutaman kilomerin päässä Santa Justan asemalta.

Paikallisten mediatietojen mukaan Prieto käveli Santa Justan asemalle, mutta ei koskaan päässyt 7:35 lähteneeseen junaan, johon hänellä oli lippu. Nuorukaisella oli matkapuhelimesta akku loppunut, eikä hän kyennyt näyttämään lippuaan, minkä vuoksi häntä ei päästetty kyytiin.

Álvaro Prieto yritti päästä vielä kello 8.55 lähteneeseen toiseen junaan, joka kulki Sevillasta Córdobaan, mutta turvamiehet häätivät hänet pois.

Poika lähti asemalta samana aamuna noin klo 9.00-9.30. Itäportin valvontakamera kuvasi hänet. Viimeinen todistaja, joka väittää nähneensä hänet elossa, kertoo nähneensä pojan noin klo 10.30 samana aamuna samalla alueella.

Kaksi teoriaa

- Mainos -

Álvaro Prieto opiskeli insinööriksi ja pelasi jalkapalloa Córdoba CF:n juniorijoukkueessa. Hänen kuolemaansa ei ainakaan toistaiseksi epäillä liittyvän rikosta.

Poliisi tutkii kahta eri teoriaa kuoleman syynä.

Ensimmäisenä teoriana on se, että poika on jäänyt puristuksiin tai muuten tukehtunut junavaunujen väliin.

Toisena mahdollisuutena tutkitaan sitä, onko poika kenties saanut sähköiskun yrittäessään tunkeutua vaunuun sisälle.

Lähteet: El Mundo, Diario Sur, TVE

Jaa artikkeli:

Mainos
Jatka lukemista
Sää
Mainos
Viikon kysymys

Mikä maa voittaa jääkiekon maailmanmestaruuden?

Katso tulokset

Loading ... Loading ...