Olihan porukkaa ferioilla

Fuengirolan kansainväliset päivät on jälleen tältä vuodelta vietetty. Tällä kertaa sää suosi juhlia, lämmintä piisasi eikä sateista ollut tietoakaan.

Hyvät kelit ja juhlien hyvä maine houkutteli paikalle massoittain ihmisiä. Lehden painoon mennessä kaupungin virallista arviota kävijämäärästä ei ollut vielä tullut, mutta silmämääräisesti kansaa näytti olevan enemmän kuin koskaan ennen.

On tietysti hienoa, että juhla houkuttelee runsaasti kävijöitä, nyt alettiin olla kuitenkin jo sellaisessa tilanteessa, että tilat eivät yksinkertaisesti riitä. Esimerkiksi lauantai-iltana kulkemien feria-alueen keskikäytävällä oli tuskallista. Koko käytävä oli yhtä vellovaa ihmismassaa, joka eteni hitaasti johonkin suuntaan. Se ei ole enää turvallista. Tuollaisessa tilanteessa pienikin häiriötekijä voi aiheuttaa paniikkia, ja siitä ei hyvää seuraisi.

Kaupungin johdossa varmasti pohditaan, miten tulevaisuudessa tällainen liikakansoitus kansainvälisillä päivillä ratkaistaan. Tilaahan ympäristössä on, miten se saadaan kunnolla hyötykäyttöön, on vaikeampi kysymys.

- Mainos -

Hieno juhla kansainväliset päivät tänäkin vuonna oli. Maapallon ympäri viidessä päivässä tai jopa yhdessä illassa on ihan osuva määritelmä tälle tapahtumalle. Ruokaa, juomaa, musiikkia ja tanssia kaikkialta maailmasta oli tarjolla yllin kyllin.

Suomen osastokin oli mallikkaasti toteutettu. Lähes kaikki palaute oli positiivista. Järjestäjiltä on hieno oivallus järjestää lauantaina 6.5. klo 14 yleinen palaute- ja kehityskeskustelutilaisuus ravintola Reflassa. Toivottavasti sinne löytävät myös ne, joilla sosiaalisessa mediassa on ollut paljon sanottavaa ja kritisoitavaa osaston toteutuksesta.

Pääkirjoitus

Jaa artikkeli:

Mainos
Jatka lukemista
Sää
Mainos
Viikon kysymys

Mitä teet juhannuksena?

Katso tulokset

Loading ... Loading ...