Nykyisillä rajoituksilla mennään ensi viikkoon

 

Käytännössä Morenon ilmoitus tarkoittanee sitä, että muun muassa liikkumista ja liikentoimintoja koskevat rajoitukset pysyvät nykyisellään ainakin ensi viikon torstaihin, eli 4. maaliskuuta asti.

Maakuntahallitus kokoontuu asiantuntijoidensa kanssa jälleen ensi keskiviikkona 3. maaliskuuta, joten sikäli kuin koronatilanteen kehitys jatkuu suotuisana, voisi torstaina tai perjantaina olla tiedossa joitain helpotuksia rajoituksiin.

Provinssien välisen liikkumiseen ja vapaampiin aktiviteetteihin viitaten Moreno totesi, että hallinnolla olisi kova halu tehdä helpotuksia, mutta toisessa vaakakupissa painaa se, miten raju pandemian kolmas aalto on ollut. Morenon mukaan asiantuntijoiden harkitessa toimenpiteitä heidän ensisijainen tarkoituksensa on välttää neljäs aalto.

- Mainos -

Morenon puheet eivät kuitenkaan liittyneet siihen, että tälläkin viikolla ne kaupungit jotka ovat saaneet ilmaantuvuuslukunsa alle 500:n saavat luopua tiukimmista rajoituksista. Aurinkorannikolla Marbella, Estepona ja Manilva saavat avata rajansa ja ei-välttämättömän liiketoiminnan.

Jaa artikkeli:

Mainos
Jatka lukemista
Sää
Mainos
Viikon kysymys

Mikä kesässä on parasta?

Katso tulokset

Loading ... Loading ...