Surullinen päätös: kadonnut vanhus löytyi kuolleena Aurinkorannikolla

Neljän päivän kiivaat etsinnät päättyivät surullisesti, kun 84-vuotias vanhus löydettiin kuolleena Casaresin kylän läheltä Espanjan Aurinkorannikolla.

Viime torstaina (12.10.) aamukävelyllään Casaresissa mystisesti kadonnut 84-vuotias Ildelfonzo Dìaz on löytynyt kuolleena.

Casaresin pormestari vahvisti ruumiin löytymisen ja lähetti myös surunvalittelunsa miehen perheelle ja ystäville, jotka etsivät häntä tauotta neljän päivän ajan.

Viikonloppuna yli 170 vapaaehtoista auttoi vanhuksen etsinnöissä pitkin läntisellä Aurinkorannikolla sijaitsevan historiallisen kylän kolkkia. Maastoetsinnöissä apuna oli helikopteri, viisi dronea ja pelastuskoiria.

Lue myös: Kadonneen vanhuksen etsinnät tuloksettomia – viranomaiset eivät luovuta

Vanhuksen ruumis löytyi Casaresin historiallisen kylän liepeiltä.

- Mainos -

Ruumis oli lähellä kylää

Viranomaiset tekivät kaikkensa kadonneen vanhuksen löytämiseksi.

Maanantaina ohjat otti Guardia Civil. Teknisten erikoislaitteiden avulla vanhuksen sijainti saatiin lopulta selville ja mies löydettiin kuolleena maanantai-iltana Casaresin kylän ulkopuolelta, pellolta.

Lue myös: Kymmenet vapaaehtoiset etsivät kadonnutta 84-vuotiasta vanhusta Aurinkorannikolla

”Hänellä oli tapana lähteä aamuisin kylässä sijaitsevasta kodistaan maalaistalolleen. Hän kävi kuuden tai puoli seitsemän aikaan hakemassa tuoreen leivän ja käveli pelloille. Mutta nyt emme tiedä, minne hän on mennyt”, vanhuksen veljentyttäret kuvailivat Ildelfonzon tapoja.

Torstainen aamukävely jäi vanhuksen viimeiseksi.

”Kiitos tehdystä suuresta työstä kaikille pelastus- ja turvallisuusjoukoille sekä sadoille naapureille, jotka ovat osallistuneet etsintään”, Casaresin pormestari kiitti lämpimästi.

 

Jaa artikkeli:

Artikkelin kirjoittaja

Fuengirola.fi
Mainos
Jatka lukemista
Sää
Mainos
Viikon kysymys

Mitä teet juhannuksena?

Katso tulokset

Loading ... Loading ...