Asuminen Uutiset

Mistä Andalusian halvimmat asunnot?

 Fuengirola.fi | Aurinkorannikon uutiset

Andalusian halvimmat neliöt löytyvät Grazaleman vuoriston syleilystä.

Marbellan rantakaduilla asunnoista joutuu maksamaan suolaisia neliöhintoja. Andalusiasta löytyy myös paikkoja, joissa katon saa pään päälle lähes naurettavan halvalla.

 

kuulostaisiko Puerto Serrano Cádizin provinssissa houkuttelevalta asuinpaikalta? Mikäli hinta on määräävin tekijä asunnonostossa, silloin Puerto Serrano on juuri oikea paikka sinulle. Asunnot tässä piskuisessa kylässä maksavat keskimäärin 439€ /m2. Se tarkoittaa, että viidellä kymmelellä tonnilla saa reilusti yli sata neliötä andalusialaista kotia. Kymppitonnillakin löytyy asuntoja kiinteistövälittäjien sivuilta.

Ihan hirveästi säpinää ja tapahtumia kuuden ja puolen tuhannen ihmisen asuttama Puerto Serrano ei tarjoa. Kaupungin omat turistisivutkin nimeävät paikkakunnan ainoaksi nähtävyydeksi  Pyhän Maria Magdalenan kirkon ja sen edessä olevan aukion.

  Fuengirola.fi | Aurinkorannikon uutiset
Puerto Serranon kylän ainoa nähtävyys koko komeudessaan. Pyhän Maria Magdalenan kirkko.

Kylän sijainti näyttää kartalla melko syrjäiseltä, mutta sekä Cádizin että Sevillan metropoleihin Puerto Serranosta on vain vajaan tunnin ajomatka. Aurinkorannikolta edullisille neliöille köröttelee pari tuntia.

Hinta käy ilmi Idealistan myyntitilastoista tämän vuoden heinäkuulta. Andalusiasta löytyy pari muutakin varsin kohtuuhintaista kylää, Granadan provinssissa sijaitseva Moclin (456€/m2) ja Almerian provinssin Chirivel (482€/m2) kuuluvat koko Espanjan 25:n halvimman kunnan joukkoon.

Vielä Puertto Serranoakin halvemmalla Espanjasta voi ostaa asunnon. Toledon seudulta löytyy El Carpio de Tajo, siellä asuntojen keskihinta oli heinäkuussa 304€/m2.

 

Lähde: Diario Sur

 

Mitä pidit jutusta?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

Kolumnit

Fillarimummo

Julkkikseksi pääseminen tai päätyminen on monisyinen asia. Joku saattaa käyttää läjäpäin...

Remontteja joka paikassa

Elämme remonttien keskellä. Henkilökohtaisten asunto- ja elämäntaparemonttien ohella koko yhteiskuntamme järjestäytyy...

Malttia

  Tuli, oli ja meni. Vielä muutama viikko sitten hyvästeltiin Covid-19...

Viikon kysymys

Kuunteletko joululauluja?

Katso tulokset

Loading ... Loading ...

Fuengirola.fi Facebookissa