Mistä Andalusian halvimmat asunnot?

 

kuulostaisiko Puerto Serrano Cádizin provinssissa houkuttelevalta asuinpaikalta? Mikäli hinta on määräävin tekijä asunnonostossa, silloin Puerto Serrano on juuri oikea paikka sinulle. Asunnot tässä piskuisessa kylässä maksavat keskimäärin 439€ /m2. Se tarkoittaa, että viidellä kymmelellä tonnilla saa reilusti yli sata neliötä andalusialaista kotia. Kymppitonnillakin löytyy asuntoja kiinteistövälittäjien sivuilta.

Ihan hirveästi säpinää ja tapahtumia kuuden ja puolen tuhannen ihmisen asuttama Puerto Serrano ei tarjoa. Kaupungin omat turistisivutkin nimeävät paikkakunnan ainoaksi nähtävyydeksi  Pyhän Maria Magdalenan kirkon ja sen edessä olevan aukion.

Puerto Serranon kylän ainoa nähtävyys koko komeudessaan. Pyhän Maria Magdalenan kirkko.

Kylän sijainti näyttää kartalla melko syrjäiseltä, mutta sekä Cádizin että Sevillan metropoleihin Puerto Serranosta on vain vajaan tunnin ajomatka. Aurinkorannikolta edullisille neliöille köröttelee pari tuntia.

- Mainos -

Hinta käy ilmi Idealistan myyntitilastoista tämän vuoden heinäkuulta. Andalusiasta löytyy pari muutakin varsin kohtuuhintaista kylää, Granadan provinssissa sijaitseva Moclin (456€/m2) ja Almerian provinssin Chirivel (482€/m2) kuuluvat koko Espanjan 25:n halvimman kunnan joukkoon.

Vielä Puertto Serranoakin halvemmalla Espanjasta voi ostaa asunnon. Toledon seudulta löytyy El Carpio de Tajo, siellä asuntojen keskihinta oli heinäkuussa 304€/m2.

 

Lähde: Diario Sur

 

Jaa artikkeli:

Mainos
Jatka lukemista
Sää
Mainos
Viikon kysymys

Mikä kesässä on parasta?

Katso tulokset

Loading ... Loading ...