Matkailu Viihde

Mijas tarjoilee gurmeeta

Mijas pueblossa herkutellaan viikonloppuna.

Mijasin kaupungin matkailuosasto järjestää tulevana viikonloppuna yhdessä Málagan maakuntahallituksen kanssa gurmeetapahtuman.

 

Lauantaina 24. ja sunnuntaina 25. päivä lokakuuta Mijas pueblo täyttyy herkullisista mauista, kun Sabor a Málaga -tapahtuma valtaa kylän keskusaukion, Plaza Virgen de la Peñan. Korona-aikana turvaetäisyydet ovat luonnollisesti keskeisessä osassa, joten keskusaukiolle sijoitetaan kaikkiaan 18 kojua, niin että riittävät etäisyydet säilyvät.

Kojujen äärellä ihmiset pääsevät maistelemaan Málagan provinssin parhaita herkkuja, kuten viinejä, juustoja, hilloja, eksoottisia hedelmiä, oliiviöljyjä ynnä muita. Ja jos makuhermot ovat tyytyväisiä kokemaansa, voi tuotteita ostaa myös mukaan.

Kotikokit pääsevät myös ottamaan mallia huippuammattilaisista, sillä tapahtuman molempina päivinä on luvassa myös kokkausnäytöksiä, joissa useat provinssin huippukokit näyttävät miten Málagan alueen herkuista taiotaan suussa sulavia annoksia. Näytökset ovat sekä espanjan- että englanninkielisiä.

Ruumiin lisäksi ravintoa on tarjolla myös sielulle, muun muassa flamenconäytösten muodossa.

Mitä pidit jutusta?
+1
102
+1
10
+1
3
+1
3
+1
2
+1
3

Kolumnit

Mika Heikkilä

Shoppailumania

Korona-aikana olen löytänyt verkkokaupat. Kivijalkakauppojen kannattajalle se aiheuttaa suurta syyllisyyttä. Olen...

Viikon kysymys

Uskaltaisitko mennä kuljettajattoman linja-auton kyytiin?

Katso tulokset

Loading ... Loading ...

Fuengirola.fi Facebookissa