Uutiset

Tungokset hautausmaalla halutaan välttää

Fuengirolan kaupunki pyytää asukkaita porrastamaan haudoilla vierailuja pyhäinpäivän alla, ettei hautausmaalle muodostu suuria väkijoukkoja.

 

Fuengirolan kaupunki toivoo että asukkaat porrastaisivat hautausmaakäyntejään pyhäinpäivän lähestyessä. Pyhäinpäivän (Día de Todos los Santos) viikonloppu on Espanjassa perinteisesti yksi niistä ajoista jolloin perheet kokoontuvat yhteen ja vierailevat läheistensä haudoilla. Jotta suuret tungokset voitaisiin välttää, on Fuengirolan kaupungin taholta esitetty toive, että ihmiset porrastaisivat hautausmaavierailuitaan pyhäinpäivää edeltävälle viikolle.

San Cayetanon hautausmaa on tuolloin auki maanantaista (26.10.) torstaihin (29.10.) klo 9-19 ja perjantaista (30.10.) maanantaihin (2.11.) klo 9-20. Kaupunki järjestää hautausmaalle myös maksuttoman bussikuljetuksen Miramarin ostoskeskukselta 20 minuutin välein hautausmaan aukioloaikoina.

Mitä pidit jutusta?
+1
31
+1
1
+1
1
+1
2
+1
4
+1
3

Kolumnit

Suvi Kauranen

Kalsaripäivä

Aiheutin taannoin jälkikasvulleni häpeän hetkiä tunnustamalla julkisesti, televisoidussa haastattelussa, että sunnuntait...
Kimmo Sahlman

Annus horribilis

Tästä vuodenvaihteesta voisi sanoa, että ojasta allikkoon. Luottavin mielin hyvästeltiin vanha...

Viikon kysymys

Jos kunnallisvaalit pidettäisiin nyt, minkä puolueen ehdokasta äänestäisit?

Katso tulokset

Loading ... Loading ...

Fuengirola.fi Facebookissa