Matkailujätit tukemaan Málagan matkailun vahvaa kasvua vuodelle 2022

Kaksi maailman matkailujättiläistä, irlantilainen lentoyhtiö Ryanair ja sveitsiläis-italialainen risteily-yhtiö MSC Cruises, ovat kertoneet lisänneensä toimintojaan ​​Málagaan tälle kesäkaudelle.

Kumpikin matkailujätti on kasvattamassa matkailukapasiteettiaan alueella jopa pandemiaa edeltävästä, vuoden 2019 tasosta.

Matkailujättien ilmoitukset vahvistavat Málagan matkailun odotettua noususuuntausta tälle vuodelle. Pandemiasta tai Venäjän Ukrainassa käymästä sodasta huolimatta.

Ryanair on ollut Málagan lentokentän suurin lentoyhtiö jo yli kymmenen vuoden ajan. Sillä on kentällä 11 koneen laivasto.

- Mainos -

Ryanairin Espanjan ja Portugalin pääjohtaja Elena Cabrera vieraili tällä viikolla Málagassa ja kertoi, että yhtiö liikennöi Málagan lentokentältä 79 suoraa reittiä maaliskuun lopussa alkavalla ja syyskuussa päättyvällä kesäkaudella. Täysin uusia reittejä on yhdeksän.

Uudet reitit ovat Málagasta Århusiin, Agadiriin, Kaunasiin, Lanzarotelle, Pariisiin (Beauvais’n lentoasema), Torinoon, Riikaan, Tukholmaan (Arlandan lentoasema) ja Zagrebiin. Yhteensä vuoroja on yli 340 viikoittain.

Huomattavaa on, että Ryanair on nyt kasvattamassa kapasiteettiaan 14 % suuremmaksi, mitä se oli ennen pandemian alkua, kesällä 2019.

Maaliskuun 2022 ja maaliskuun 2023 välisenä aikana Ryanair odottaa ylittävänsä viiden miljoonan matkustajan rajan Málagassa.

Risteily-yhtiö MSC Cruises on maailman kolmanneksi suurin risteily-yhtiö ja maailman suurin yksityisomisteinen risteilytoimija.

Espanjan MSC Cruisesin pääjohtaja Fernando Pacheco vierailee tänään perjantaina Málagassa ja hän korosti MSC Cruisesin vahvaa kiinnostusta koko maakuntaa kohtaan.

”Olemme lisänneet sitoutumistamme Andalusian satamiin vuodelle 2022”, Pacheco vahvistaa.

MSC Cruises lisää risteilyjään kymmenellä uudella risteilyllä Málagan satamaan verrattuna vuoteen 2019 ja tulee toteuttamaan näin 29 risteilyä.

- Mainos -

”Meillä on suuret odotukset Málagassa, koska jos meillä meni hyvin jo syksyllä, olemme sitä mieltä, että kesällä meidän pitäisi pärjätä vielä paremmin”, Espanjan MSC Cruisesin pääjohtaja Fernando Pacheco arvioi.

Jaa artikkeli:

Mainos
Jatka lukemista
Sää
Mainos
Viikon kysymys

Mikä kesässä on parasta?

Katso tulokset

Loading ... Loading ...