Blogi

Mansesta Málagaan

Tampereen suunnalta tuli hienoja uutisia torstaina. SAS aloittaa suorat edestakaiset lennot Tampereen ja Málagan välillä ensi syksynä. Joka viikko. Tätä päätöstä on odotettu ja vielä enemmän toivottu jo pitkään.

Pirkkalan lentoasema Tampereen kupeessa sijaitsee monella tapaa ihanteellisella paikalla. Tampere on sekä tie- että erityisesti raideliikenteen merkittävä risteyspaikka. Pohjanmaalta, Turun suunnalta, Jyväskylän ja Kuopion seudulta Pirkkala on huomattavasti helpommin saavutettavissa kuin Helsinki-Vantaa.

Toimivat yhteydet Tampereen keskustan ja lentoaseman välille on jo luotu, nyt niitä päästään oikeasti käyttämään. Parkkipalvelut Pirkkalan lentoasemalla ovat edullisia ja tilaa riittää.

Vaikka kyse on tässä vaiheessa vain yhdestä viikoittaisesta lentoreitistä, sen merkitys on suuri. Varsinkin, kun operaattorina toimii iso vakavarainen lentoyhtiö. SAS on jo aiemmin huomioinut Pirkkalan Tukholman reitillään, tästä eteenpäin mahdollisuuksia aukeaa jatkuvasti lisää.

Pirkanmaan elinkeinoelämälle tällaiset uutiset ovat mannaa. Moni tamperelainen ja nokialainen pieni matkatoimisto voi nyt ryhtyä suunnittelemaan erilaisia räätälöityjä matkoja Aurinkorannikolle. Ensi talvena kuullaan rannikon golfkentillä varmasti aiempaa enemmän Tampereen murretta. Ja vastavuoroisesti Laukon torilla nähdään entistä enemmän espanjalaisia maistamassa Tapolan mustaa.

Myös Aurinkorannikon suomalaisyrittäjille uutinen on hieno. Se tietää lisää suomalaisia alueellemme ja sitä kautta lisää liiketoimintaa. Yhteistyöneuvottelut Aurinkorannikolla toimivan matkatoimiston ja SAS:n välillä ovat olleet käynnissä jo hyvän tovin. Paljon hyvää on syntymässä, iloitkaamme siitä!

Pääkirjoitus

 

Mitä pidit jutusta?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Asiasanat

Kolumnit

Remontteja joka paikassa

Elämme remonttien keskellä. Henkilökohtaisten asunto- ja elämäntaparemonttien ohella koko yhteiskuntamme järjestäytyy...

Malttia

  Tuli, oli ja meni. Vielä muutama viikko sitten hyvästeltiin Covid-19...

Viikon kysymys

Kuunteletko joululauluja?

Katso tulokset

Loading ... Loading ...

Fuengirola.fi Facebookissa