Lukuaika: Manana Klubilla tanssitaan ja bailataan

Manana Klubilla tanssitaan ja bailataan

-Haluamme luoda kunnon tanssiklubi meiningin turvallisessa ympäristössä. Sellaista ei Aurinkorannikolla oikein ole ollut. Ainakaan sellaista, joka puhuttelisi erityisesti suomalaista bileporukkaa, kertoo Manana Klubin henkinen ja miksei fyysinenkin isä Tommi Heimonen.

Manana Klubin idea lähti syntymään, kun Heimonen otti Kukkoon yhteyttä viime keväänä. Hänen tuttavansa Raappana oli tulossa lomareissulle ja herrat miettivät, josko yhden keikan voisi siinä ohessa vetäistä.

-Kukossa innostuttiin ajatuksesta. Suunnittelimme homman yhdessä niin, että pöydät heitettiin nurkkaan ja jengille varattiin reilusti tilaa tanssia. Talosta löytyi kunnon valot ja äänentoisto, eli kaikki tarvittava oli kasassa. Viime hetkillä löysin vielä dJ Wiidakon hostaamaan koko iltaa. Raappanan keikka ja muutenkin koko ilta meni yli kaikkien odotusten. Päätimme saman tien, että näitä pitää järjestää lisää.

Kesän mittaan klubin nimeksi hioutui Manana. Alkavana syksynä on tarkoitus toteuttaa viisi Manana Klubi-iltaa. Osassa illoista on mukana vieraileva artisti Suomesta, osassa mennään dj pohjaisesti dj Wiidakon viemänä.

- Mainos -

-Kaikkea kivaa on suunnitteilla. Ei sitä koskaan tiedä vaikka karaokeakin sotkisimme mukaan joskus näihin iltoihin. Pääasia kuitenkin on hyvä tanssittava musa. Soittelen monen genren kamaa, ainakin rappia, housea ja reggaetonia. Yritän löytää mahdollisimman paljon hyvää suomalaista soitettavaa, dj Wiidakko suunnittelee.

Syksyn klubi-illat

Manana Klubit ovat eräänlaisia väli-illan juttuja. Homma laitetaan käyntiin noin kahdeksan aikaan illalla ja suunnilleen puolille öin jatketaan bileitä.

Syksyn ensimmäinen Manana Klubi järjestetään perjantaina 9.9. Lippuja voi varata joko lähettämällä e-mailia osoitteeseen kukko.events@gmail.com tai ilmoittautumalla Mananaklubin instagramissa.

Syyskuun lopussa järjestetään syksyn toinen klubi-ilta. Perjantaina 30.9. lavalle nousee kovassa nosteessa oleva bilerappia esittävä Faija. Raappana ja Kari Tapiiri nähdään uudelleen joulukuun alkupuolella.

-Tämä on samalla yhteishengen luomista koronan ja muun shitin jälkeen. Manana Klubi on allas, jossa kaikki kalat ui, lupaa Heimonen.

Manana Klubin ideoija Tommi Heimonen odottaa syksyn klubeja innokkaasti.

 

Tänne päivittyy pikkuhiljaa Kukon syksyn tapahtumat:  http://www.kukkorestaurante.com/fi/tapahtumat/tapahtumakalenteri/

 

- Mainos -

 

Jaa artikkeli:

Mainos
Jatka lukemista
Sää
Mainos
Viikon kysymys

Mikä tv:n musiikkiohjelma kiinnostaa eniten?

Katso tulokset

Loading ... Loading ...