Málagan paikallispoliisi ritarin roolissa – vei morsiamen häihin sireenit soiden

Lidia León ja Vicente Valverde ovat olleet yhdessä kolme ja puoli vuotta.

1. elokuuta 2020 Vicente kosi Lidiaa. Lidia vastasi myöntävästi ja viime sunnuntaina vietettiin ikimuistoisia häitä.

Kaikki oli valmista suurta päivää varten ja Lidia aikoi toteuttaa unelmansa: Saapua häihinsä antiikkiautolla. Englantilainen, musta jaguaari nouti morsiamen Málagan pääkaupungista ja matka kohti hääpaikkaa, Paloverden kartanoa kohti Alhaurín de la Torressa, alkoi komeasti.

Noin kymmenen minuutin ajomatkan jälkeen antiikkinen ajoneuvo hajosi Churrianassa. Morsian oli nyt jumissa tienposkessa äitinsä ja tyttärensä kanssa.

- Mainos -

Auto ei suostunut käynnistymään eikä heillä ollut matkapuhelinta mukanaan. ”Äiti hermostui yhä enemmän”, morsian kertoi.

Juuri kun he ajattelivat, etteivät enää ehdi häihin ajoissa, José ja Dani Málagan paikallispoliisista ilmestyivät paikalle partioautollaan tarkistamaan, että kaikki oli hyvin.

Tienposkessa hermoileva morsian selitti tilanteen poliiseille. ”Olen menossa naimisiin klo 13:00 ja auto on rikki”.

Poliisit yrittivät myös käynnistää autoa turhaan. Seuraavaksi poliisit yrittivät soittaa myös useita takseja, jotta morsian pääsisi perille mahdollisimman pian. Koska oli pitkä lomaviikonloppu, useimmat taksit olivat kiireisiä ja osa ei edes vastannut.

José ja Dani Málagan paikallispoliisista päättivät lopulta viedä morsiamen itse alttarille.

Esimiehensä luvalla poliisit kävivät ensin vaihtamassa partioautonsa ajoneuvoon, jossa ei ollut väliseinää pidätetyille ja palasivat sitten hakemaan morsiamen.

Vaikkakin tunnin myöhässä, Lidian onnistui lopulta päästä hääpaikalle komeasti poliisiauton sireenien soidessa. Häävieraat puhkesivat suosionosoituksiin ja sulhanen sai naurukohtauksen.

Hääpari kertoi olevansa ”erittäin onnellisia” ja he saivat häistään anekdootin, jota eivät koskaan unohda.

- Mainos -

Málagan paikallispoliisi teki tapauksesta videon, joka tallensi tapahtumat. Videolla nähdään morsian nousemassa iloisena poliisiajoneuvoon, kun toinen poliiseista pitää hänelle takaovea auki.

YouTubessa oleva paikallispoliisin video sai jo 3 672 katselukertaa 2.5.2022 mennessä (https://www.youtube.com/watch?v=Uvg4R8I5-W8)

Vain pari päivää ennen kuin pariskunta lähtee Meksikoon häämatkalle, Lidia ja Vicente viimeistelevät matkavalmisteluja. Matkalaukussaan he kantavat mukanaan myös iloa siitä, että he saivat alun vastoinkäymisistä huolimatta hääpäivästään elämänsä parhaan päivän.

Lidia haluaa osoittaa vielä kertaalleen kiitollisuutensa paikallisille poliiseille, antiikkiauton vuokraamolle, joka on palauttanut rahat, ja hääpaikan kartanolle, ”joka kohteli vieraita erittäin hyvin häiden myöhästyneestä alkamisesta huolimatta”.

Jaa artikkeli:

Artikkelin kirjoittaja

Niina Sinisalo
Mainos
Jatka lukemista
Sää
Mainos
Viikon kysymys

Mitä teet juhannuksena?

Katso tulokset

Loading ... Loading ...