Lukuaika: Malaga panostaa risteilymatkailun elpymiseen

Malaga panostaa risteilymatkailun elpymiseen

risteilyalus

Malagan tiimi tapaa tällä viikolla amerikkalaisia risteilyvarustamoita elvyttääkseen pandemian vuoksi kärsinyttä risteilymatkailua.

Malagan tiimissä on mukana edustajia mm. Andalusian aluehallinnosta ja Costa del Solin matkailu- ja suunnitteluosastolta sekä satamaviranomaisia.

Amerikkalaisten puolelta mukana ovat suurimpien varustamojen edustajat mm. Royal Caribbean, Carnival, Virgin ja Ritz-Carlton Yacht Collection.

Jo ennalta on järjestetty henkilökohtaisia tapaamisia, mutta tämän viikon tiistaista perjantaihin kestävä konferenssi järjestetään etätapaamisena.

Virtuaalinen konferenssi mahdollistaa perinteisten Miamilaisten laivayhtiöiden lisäksi myös Los Angelesissa ja Seattlessa toimivien varustamojen edustajien osallistumisen.

Konferenssin tavoitteena ei ole vain lisätä laivakäyntejä Malagassa, vaan myös vaikuttaa yritysten päätökseen valita Malaga perussatamaksi (kansainvälisten risteilyalusten kiinteä lähtö- ja saapumispaikka).

Samalla Malagan tiimi pääsee esittelemään kansainvälisille risteilyreittien suunnittelijoille koko maakunnan seudun tarjoamia mahdollisuuksia ja palveluja risteilyturisteille.

Costa del Solin pääkaupunki valittiin myös tämän vuoden syyskuussa pidettävän Seatrade Cruise Med -tapahtuman isännäksi.

Tapahtuma on maailmanlaajuisesti yksi risteilyteollisuuden tärkeimmistä kokouksista. Se kokoaa yhteen risteilyalan merkittävimmät laivayhtiöt, matkanjärjestäjät ja agentit.

Mainos
Jatka lukemista
Sää
Mainos
Viikon kysymys

Mikä maa voittaa jääkiekon maailmanmestaruuden?

Katso tulokset

Loading ... Loading ...