Lukuaika: Leijonat pärjäävät myös rullien päällä

Leijonat pärjäävät myös rullien päällä

Suomen leijonamiehistön olympiakulta ei ollut ainoa ilouutinen kiekon saralta viime viikonloppuna.

Paikallisemmalla tasolla riemua tuotti Fuengirola LIONSin menestyksekäs runkosarjan päätösturnaus rullakiekon kansallisessa Liga Stilmat -sarjassa.

Turnaus pelattiin Cartagenassa, Murciassa. Neljän ja puolen tunnin ajomatka per suunta ei mennyt hukkaan, sillä LIONSilla oli tuomisinaan kaksi voittoa kahdesta pelatusta ottelusta.

- Mainos -

Aamupelissä klo 09:00 kaatui Troyanos de Villarrobledo maalein 8-4. Fugelaisten lähtö otteluun oli hieman nahkea ja ensimmäisen erän jälkeen mentiin vielä tasaluvuissa 3-3. Sen jälkeen LIONS polkaisi kaasun pohjaan ja meni menojaan.

Taipuu vaan ei katkea. Sekä maila että LIONS. (Kuvat: Félix Alcalá)

Seuraava peli olikin vasta illalla klo 18:00 joten joukkueelle ja tukijoukoille jäi aikaa katsoa muita pelejä ja käydä tutustumassa historialliseen Cartagenan amfiteatteriin ja muihin nähtävyyksiin.

Iltapelissä vastaan asettui turnauksen kotijoukkue Cartagena Tiburones. Peli oli kaikin puolin sekava, varsinkin toinen erä jossa mm. Cartagenan maalivahti sai 10+10min. jäähyjä. Oleellisimmat eli maalit jakautuivat kuitenkin jälleen LIONSin eduksi, ja voitto kirjattiin lopulta maalein 5-3.

Kun peli kulkee, ehtii välillä ihailla myös maisemia.

Näin ollen Fuengirola LIONS ei hävinnyt koko runkosarjan aikana yhtään peliä varsinaisella peliajalla. Fenix Madridista onnistui voittamaan leijonat jatkoajan jälkeen rankkareilla. Lisäksi Pumas de Galapagarin LIONS voitti vasta jatkoajalla, kaikki muut pelit Fuengirola voitti varsinaisella peliajalla.

Erinomaisten otteiden jälkeen LIONS kruunattiinkin Liga Stilmat -sarjan runkosarjan voittajaksi. Pelit jatkuvat play offien muodossa huhtikuun ensimmäisenä viikonloppuna. Silloinkin pelataan Cartagenassa.

Fuengirola LIONS suunnittelee turnaukseen myös mahdollista fanimatkaa.