Lukuaika: Mustaa päälle ja murjotusmusiikkia kuuntelemaan!

Mustaa päälle ja murjotusmusiikkia kuuntelemaan!

Äkäisemmän musiikin ystäviä hemmotellaan Fuengirolan Marenostrumissa taas ensi heinäkuun puolivälissä.

Helloween ja Sabaton ovat Fuengirolan Marenostrumissa järjestettävän Metal Paradisen uusimmat ja nimekkäimmät kiinnitykset.

Saksalainen Helloween on kutkutellut power ja speed metalin ystävien korvia jo vuodesta 1984. I Want Out, Future World ja Eagle Fly Free ovat malliesimerkkejä teutonien korkealta-ja-kovaa konseptista.

- Mainos -

Sabaton puolestaan ponnistaa ruotsinmaalta ja keskittyy omassa power metal jyystössään rumpukalvojen rytmittämisen ohessa myös sivistämään ihmisiä sotahistoriasta. Onpa kappaleiden joukossa mm. suomalaiseen sotahistoriaan pohjaavat kappaleet Talvisota, White Death (kertoo tarkka-ampuja Simo Häyhästä) ja Soldier of 3 Armies (kertoo kolmen eri maan armeijassa palvelleesta Lauri Törnistä. Sabatonin tunnetuimpiin lekoihin kuuluvat mm. To Hell and Back ja Bismarck.

Jo aiemmin Metal Paradisen ohjelmistoon on vahvistettu yhdysvaltalainen parodiametalliyhtye Steel Panther, brittiläinen black ja death metallia takova Cradle of Filth, norjalaista kirkonpolttoheviä edustava Emperor ja ruotsalainen melodiseen death metaliin keskittyvä In Flames.

Metal Paradise on kaksipäiväinen hevifestari, joka jyrää Sohailin linnan maisemissa niin että hilse pöllyää heinäkuun 15. ja 16 päivä.

Jaa artikkeli:

Mainos
Jatka lukemista
Sää
Mainos
Viikon kysymys

Mikä on sopiva uimaveden lämpötila?

Katso tulokset

Loading ... Loading ...