Uutiset Viihde

Málaga hemmottelee elokuvan ystäviä

Lämpimän kesäillan ulkoilmanäytöksissä on tunnelmaa. Kuva viime vuodelta.

Málagan kaupungissa pääsee tänäkin kesänä nauttimaan ilmaisista elokuvista avoimen taivaan alla, kun Cine Abierto -tapahtuma levittäytyy jälleen muun muassa rannoille ja puistoihin.

 

Málagan kaupungin järjestämä Cine Abierto on ilmaisten elokuvanäytösten sarja, joka alkoi tänä vuonna heinäkuun toisena päivänä ja jatkuu aina elokuun viimeiseen päivään asti.

Tapahtuman suosio kaupunkilaisten ja osittain turistienkin keskuudessa on noussut varsin suureksi ja esimerkiksi viime vuonna tapahtumien aikana elokuvanäytöksissä kävi yhteensä noin 61.000 katsojaa.

Tänä vuonna Cine Abierton ohjelmistossa on kaikkiaan 108 näytöstä, joista suurin osa esitetään kaupungin puistoissa, rannoilla tai muilla avoimilla ulkoilmapaikoilla. Näiden lisäksi esityspaikkana on muun muassa kuuluisa Cine Albéniz elokuvateatteri vanhan kaupungin sydämessä.

Kaikkiaan 57 esityspäivän aikana esitetään kattava tarjonta elokuvia laidasta laitaan. Mukana on kokoperheen animaatioelokuvia, komediaa, draamaa, toimintaa ja niin edelleen, niin Espanjasta kuin muualtakin.

Cine Abierton ilmaisissa näytöksissä voi tänä kesänä nähdä muun muassa elokuvat Dolor y Gloria (Kärsimys ja kunnia, ehdolla mm. kahteen eri Oscar-palkintoon tänä vuonna), Green Book (voitti kolme Oscaria viime vuonna), Ha Nacido Una Estrella (Tähti on syntynyt, kahdeksan Oscar-ehdokkuutta viime vuonna), Mula (ei kuitenkaan Fuengirolan pormestari, vaan The Mule, vuoden 2018 Clint Eastwood-elokuva), Lego elokuva 2, Aquaman ja niin edelleen.

Tapahtuman tarkemmat tiedot, esityspaikat, aikataulut ja muu info löytyvät osoitteesta festivaldemalaga.com/cineabierto/

Mitä pidit jutusta?
+1
10
+1
2
+1
0
+1
2
+1
0
+1
0

Kolumnit

Suvi Kauranen

Kalsaripäivä

Aiheutin taannoin jälkikasvulleni häpeän hetkiä tunnustamalla julkisesti, televisoidussa haastattelussa, että sunnuntait...
Kimmo Sahlman

Annus horribilis

Tästä vuodenvaihteesta voisi sanoa, että ojasta allikkoon. Luottavin mielin hyvästeltiin vanha...

Viikon kysymys

Jos kunnallisvaalit pidettäisiin nyt, minkä puolueen ehdokasta äänestäisit?

Katso tulokset

Loading ... Loading ...

Fuengirola.fi Facebookissa