Uutiset

Bestsellerin tv-kuvaukset tuovat säpinää Málagaan

George Van Mellaert asuu ja kirjoittaa sekä Marbellassa että Sveitsissä Montreux’n lähistöllä. (Kuva: Corruption of Justice -sarjan instagram)

George Van Mellaertin kirjoittaman The Corruption of Justice -kirjan kuvaaminen tv-sarjaksi viivästyi hieman koronapandemian vuoksi. Nyt rattaat ovat kuitenkin käynnistymässä toden teolla.

 

Tuleva The Corruption of Justice niminen tv-sarja perustuu kahteen George Van Mellaertin kirjoittamaan bestselleriin: The Corruption of Justice ja A Very Dangerous Lawyer. Niiden päähenkilönä seikkailee nuori ja lahjakas lakimies, joka työskentelee EU:n päämajassa Brysselissä.

George Van Mellaert on monen muun osaamisensa ohella myös itse lakimies, ja hän kertookin tarinan perustuvan hänen omiin kokemuksiinsa, jotka miehen mukaan ovat niin uskomattomia, että niistä ei kannattanut edes yrittää kirjoittaa dokumentalisesti.

Van Mellaertin mukaan hän on kirjoittanut sekä mies- että naispääosat nimenomaisesti espanjalaiset näyttelijät mielessään. Ketkä noihin rooleihin lopulta valitaan, se selvinnee aivan lähiaikoina, sillä koekuvaukset ja muu casting on parhaillaan käynnissä Málagassa. Espanjan eturivin näyttelijöitä on saapunut koekuvauksiin aina Madridia, Barcelonaa ja San Sebastiania myöden.

Sarjan kuvaukset on tarkoitus saada alkuun vielä tämän heinäkuun aikana. Se kuvataan Málagan ja Almerían provinsseissa. Sarjaa tehdään kansainvälisen luokan rahoituksella, sillä jokaiselle jaksolle on budjetoitu viisi miljoonaa dollaria.

Mitä pidit jutusta?
+1
13
+1
4
+1
0
+1
2
+1
2
+1
0

Kolumnit

Mika Heikkilä

Shoppailumania

Korona-aikana olen löytänyt verkkokaupat. Kivijalkakauppojen kannattajalle se aiheuttaa suurta syyllisyyttä. Olen...

Viikon kysymys

Uskaltaisitko mennä kuljettajattoman linja-auton kyytiin?

Katso tulokset

Loading ... Loading ...

Fuengirola.fi Facebookissa