Ravintolat

Madre Selva food & book galleryssa on erilainen tunnelma

 Fuengirola.fi | Aurinkorannikon uutiset

Ravintola Madre Selva food & book löytyy Calle Capitanilta.

Fuengirolan keskustassa sijaitsee kesällä avannut aivan uudenlainen ravintola.  Madre Selva food & book gallery viehättää erilaisella tunnelmallaan. (Kuvat: Antti Pekkarinen)

Fuengirolan keskustassa sijaitsee kesällä avannut aivan uudenlainen ravintola.  Madre Selva food & book gallery viehättää erilaisella tunnelmallaan.

Kun ravintolaan astuu sisään ensimmäinen reaktio saattaa olla jopa hieman hämmentynyt. Tila on olohuonemainen, jonka kaikilla seinillä on kijahyllyjä, täynnään kirjoja. Tarkempi tarkastelu paljastaa, että mukana on paljon myös suomalaisia kirjoja. Musiikkina soi rauhallinen, kaunis pianomusiikki.

-Lähdimme miettimään konseptia kaikkien aistien kautta. Meille on tärkeää, että asiakas kokee makunautintojen lisäksi visuaalista tyydytystä ja kauniita kuulokuvia. Kirjallisuus on minulle tärkeä asia, siksi ajattelin yhdistää kirjat ja ravintolan. Meillä voi siis piipahtaa lukemassa ja kirjan voi ostaa vaikka mukaansa, itsekin useita kirjoja kirjoittanut ravintoloitsija Antonio Tomasio kertoo.

  Fuengirola.fi | Aurinkorannikon uutiset
Ravintoloitsija Antonio Tomasio on suuri kirjojen ystävä. Sen näkee ravintolan sisustuksesta.

Tomasio on kotoisin Perusta. Perulaisuus näkyy ravintolan ruokalistalla, mutta varsinaisesti perulaisesta keittiöstä ei ole kyse.

-Olemme miettineet raaka-aineita perulaisesta näkökulmasta. Esimerkiksi jäätelöt, joita tarjoamme jälkiruokana, ovat kaikki trooppisten hedelmien makuisia. Keittiömme soveltaa etelä-amerikkalaista keittiötä eurooppalaisen ja aasialaisen kanssa.

  Fuengirola.fi | Aurinkorannikon uutiset
Katkarapu ceviche on herkullinen alkupala.

Testiryhmämme sai aluksi katkarapu ceviche. Sitruunamehulla kypsytetyt, punasipulilla ja korianterilla maustetut isot pyrstöt olivat maittavia. Sitruunaliemi oli mukava lusikoida rapujen jälkeen.

Pääruoaksi saimme listan uutuuden Samburun. Se oli taikinakuoressa tarjoiltu pataruoka, jossa oli naudanlihaa, sieniä, rusinoita, tomaattia ja erilaisia mausteita. Makuja oli monipuolisesti, ja ruoan rakenne sopivan kostea ja mehevä.

Jällkkäriksi ravintoloitsija toi itse tekemäänsä suklaakakkua ja lúcuma –jäätelöä. Suussasulavan hyvä yhdistelmä. Melko eksoottinen hedelmä tämä lúcuma, en ollut ennen moisesta kuullutkaan.

  Fuengirola.fi | Aurinkorannikon uutiset
Suklaakakku ja Lúcuma –jäätelö kruunaavat aterian.

Madre Selvassa saa kelpo ruokaa. Siellä kannattaa piipahtaa ehdottomasti aivan erilaisen ja poikkeavan tunnelman vuoksi. Ravintola löytyy Calle Capitanilta aika läheltä Frame baaria.

Antti Pekkarinen

 

Mitä pidit jutusta?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

Kolumnit

Fillarimummo

Julkkikseksi pääseminen tai päätyminen on monisyinen asia. Joku saattaa käyttää läjäpäin...

Remontteja joka paikassa

Elämme remonttien keskellä. Henkilökohtaisten asunto- ja elämäntaparemonttien ohella koko yhteiskuntamme järjestäytyy...

Malttia

  Tuli, oli ja meni. Vielä muutama viikko sitten hyvästeltiin Covid-19...

Viikon kysymys

Kuunteletko joululauluja?

Katso tulokset

Loading ... Loading ...

Fuengirola.fi Facebookissa