Lukuaika: Los Bolichesin uusi ruokakeidas

Los Bolichesin uusi ruokakeidas

 

Ravintoloitsijoina El Lobo Negrossa toimivat Anne Järvinen ja Ari Reponen. Heillä on pitkä kokemus ravintolatoiminnasta Aurinkorannikolla.

-Tulin tänne noin 30 vuotta sitten. Ensimmäinen kokin paikkani oli El Vagabundossa Calahondassa, samassa kiinteistössä, jossa nykyään toimii Dos Leones ravintola. Varsinainen elämäntyö täällä tuli tehtyä Torremolinosissa. Pidimme siellä Doña Carlotan klubiravintolaa muutamaa kuukautta vaille 20 vuotta. Halusimme vaihtaa vähän pienempään ja intiimimpään paikkaan, tämä uusi paikka sopi täydellisesti suunnitelmiimme, Reponen kertoo.

Värikäs katkarapusalaatti on kruunattu tuoreella tillillä.

El Lobo Negro tarjoaa lounasta ja iltaisin á la carte ruokaa.

- Mainos -

-Suunnitteilla on perinteinen espanjalainen Menú del dia konsepti. Samaan rahaan tarjotaan muutaman vaihtoehdon alkuruoka, pääruoka, jälkkäri ja juoma. Sillä uskomme saavamme asiakaskuntaamme myös espanjalaisia, jotka varsinkin kesäaikoja ajatellen ovat välttämättömiä kannattavuuden kannalta. Nyt alkuun suurin osa asiakkaistamme on suomalaisia, listaa tehdessämme olemme ottaneet asian huomioon.

Testiryhmämme vakuuttaa, että suomalaiseen makuun El Lobo Negron ruoka istuu hyvin. Aloitimme raikkaalla ja runsaalla katkarapusalaatilla. Annos oli näyttävä, todellinen värikimara. Katkarapuja oli runsaasti, eikä niitä oltu upotettu ylenmääräiseen majoneesikastikkeeseen, vaan ainekset olivat sopivassa suhteessa. Erityisplussa tuoreelle tillille, joka maistui hyvältä ja viimeisteli salaatin visuaalisuuden.

Puulautaselta tarjoillun riimihärän yrtti-valkosipuliöljy on maittava.

Toisena alkuruokana maistoimme riimihärkää. Maukas yrttiöljy ja parmesanjuusto ohueksi leikatun lihan kanssa oli toimiva yhdistelmä. Annos tarjoiltiin kivan näköisesti puiselta lautaselta.

Pääruokana kokeilimme suomalaista klassikkoa, lehtipihvi valkosipulivoilla. Hyvin nuijittu pihvi argentiinalaisen härän ulkofileestä oli paistettu juuri oikean kypsäksi. Se oli mehukas, silti siinä oli rapsakka paistopinta. Valkosipulivoi suli murean lihan ja rapeiden lohkoperunoiden päälle muhevaksi kastikkeeksi. Annos oli runsas, El Lobo Negrosta ei tarvitse poistua nälkäisenä.

Perinteinen lehtipihvi taltuttaa isonkin nälän.

Ravintiolan lista on monipuolinen. Leikkeet, salaatit, pastat, pihvit ja kala-annokset löytyvät, lisäksi muutamia erikoisempia annoksia, esimerkiksi poron käristys. Myös suomalaisille tutut lämpimät voileivät kuten Oskarin- tai metsästäjänleipä ovat tarjolla.

Bar Cocina
El Lobo Negro
Avd. Nuestro Padre Jesús Cautivo 10

Antti Pekkarinen

Jaa artikkeli:

Mainos
Jatka lukemista
Sää
Mainos
Viikon kysymys

Mitä teet juhannuksena?

Katso tulokset

Loading ... Loading ...