Lukuaika: Lisää työpaikkoja Málagaan juristeille, ekonomisteille ja insinööreille

Lisää työpaikkoja Málagaan juristeille, ekonomisteille ja insinööreille

Monikansallinen konsulttiyritys Ernst & Young (EY) aikoo palkata vielä 500 henkilöä lisää Málagan innovaatiokeskukseensa vuoden sisällä. Tämä tarkoittaa heidän henkilöstönsä kaksinkertaistamista Málagassa.

Ernst & Young on ​​yksi maailman suurimmista konsulttiyrityksistä ja heillä on Málagassa työntekijöitä tilintarkastus-, laki-, vero-, riski-, transaktio- jne. palveluiden tarjoamiseksi.

Ernst & Youngin henkilöstö koostuu muun muassa lakimiehistä, ekonomisteista ja insinööreistä, ja siis juuri tällaista työtä on nyt tarjolla näille 500 uudelle työntekijälle.

Hakemusten jättämiselle ei ole määräaikaa, sillä valintaprosessi on jatkuvasti avoin. Yrityksellä on myös osaajien houkuttelemiseen erikoistunut rekrytointitiimi.

- Mainos -

Innovaatiokeskus avattiin Málagan Tech Parkissa 100 työntekijän voimin vuonna 2019. Tänä vuonna henkilöstömäärä nousee tuhanteen.

”Neljän seuraavan vuoden aikana on tarkoitus kymmenkertaistaa Málagan henkilöstön määrä”, kertoi Antonio Jesús García, EY:n partneri Malagassa.

 

Malaga on nousemassa Ernst & Youngin eurooppalaiseksi keskukseksi

 

”Innovaatiokeskuksemme syntyi 2019 huippuosaamisen ja teknologian keskukseksi tarjoamaan palveluja kansallisella tasolla, mutta viimeisen vuoden aikana siitä on tullut koko Euroopan innovaatiokeskus, joka tukee tiimejämme eri maissa, Antonio Jesús García selvitti. ”

Vuonna 2019 perustettu innovaatiokeskus on toiminut Málaga Tech Parkissa rakennuksessa, jossa on kapasiteettia 500 henkilölle. Nyt kasvun rajat on saavutettu. Antonio Jesús García vahvistikin, että yritys etsii uusia tiloja teknologiapuistosta.

Ernst & Young on työllistänyt pääasiassa Málagan yliopiston ammattilaisia. ”Málagan yliopiston ammattilaiset eivät kuitenkaan riitä vastaamaan kysyntäämme. Kysyntää on myös muiden suurten, Málagaan tulleiden yritysten taholta, kuten Googlen, Vodafonen jne.”, Garcia totesi.

 

- Mainos -

Málaga on nuorten ammattilaisten suosiossa

 

Kilpailu korkean profiilin kykyjen houkuttelemiseksi on siis kovaa, mutta tällä hetkellä Málaga on erityisesti nuorten osaajien suosiossa.

”Olemme valinneet Malagan, koska se on todella houkutteleva kaupunki ja se kasvaa valtavasti”, Garcia kertoi. ”Etsimämme 25–30-vuotiaat nuoret haluavat tulla tänne töihin. He voivat ottaa täältä neljän tai viiden vuoden työkokemuksen ja elää samalla Málagan seikkailuaan”.

”Ammattilaisten halu tulla Málagaan on erittäin voimakas viesti. Nyt pitää vain varmistua siitä, että heillä on paikka asua”, selitti Ernst & Youngin partneri Málagassa.

García viittaa vuokra-asuntojen pulaan Málagan pääkaupungissa ja hintojen voimakkaaseen nousuun. Nämä kaksi syytä vaikeuttavat muista Espanjan maakunnista tai muualta Euroopasta tulevien ihmisten saapumista töihin Malagaan.

Artikkelin kirjoittaja

Niina Sinisalo
Mainos
Jatka lukemista
Sää
Mainos
Viikon kysymys

Mikä maa voittaa jääkiekon maailmanmestaruuden?

Katso tulokset

Loading ... Loading ...