Fuge, kiekkokaupunki

Kuumana käyvät taas kerran rannikon suomalaiset. Mestaruus on taskussa ja ilo ylimmillään, kansalaisuus on korkeimmassa kraadissaan, ollaan ylpeitä suomalaisia. Muusta kun kiekosta ei ole puhuttu voiton jälkeen. Kiekkoon vihkiytymättömätkin yhtyvät riemuun, muu kun olisi oikein maanpetos, niin kuin ”putinismi”.

Hetkeksi unohtuu korona, Ukraina, Nato ja nurkan takana vaaniva apinarutto. Ja meillä kaikilla on niin mukavaa, kivaa kun saan olla mukana.

Nyt sitten olisi korkea aika suomalaisten lähteä puuhaamaan oikeaa jäähallia Fugeen. Siinä olisi kunnon markkinarako. Kyllä tänne yksi halli mahtuu hyvinkin ja käyttöä löytyy. Fuge olisi erinomainen turnaus- ja harjoitusmesta.

- Mainos -

Kansainvälisyyttäkin on yllin kyllin. Taitoluistelun harrastajat olisivat innoissaan Amerikkaa myöten. Ai jai, mikä olisikaan hienompaa kuin Ruotsin rökittäminen Costa del Solin auringon alla. Aurinkorannikolla tapaa paljon entisiä kiekkoilijoita, valmentajia ja huoltajia, myös lukuisat Liigaseurat ovat löytänee tämän paikan rentoutumiseen, sarjan jälkeen.

Eli ammattitaitoa löytyy ihan riittävästi opettamaankin tätä jaloa joukkuepeliä. Fugeen tulee jatkuvasti nuoria perheitä, joiden lapsilla on suuri into astua idolien tapaan Leijonapaitapolulle. Olisi kohtuutonta viedä tämä mahdollisuus heiltä, joillakin jo ensi luistimien piirrot ja ylämummot Suomessa tehtynä.

Fugen rullakiekkoilijat ovat tehneet mainiota työtä tämänkin lajin hyväksi, hienolla esimerkillä ja menestyksellä, junioreita myöten. Siinä esimerkkiä! Voin vain kuvitella ottelua Kike-Fuge vs Espanjan maajoukkue, pelattaisiin Pyreneitten mestaruudesta.

Jaa artikkeli:

Artikkelin kirjoittaja

Vesa Uusi-Kilponen
Mainos
Jatka lukemista
Sää
Mainos
Viikon kysymys

Mikä on paras kesälomakuukausi?

Katso tulokset

Loading ... Loading ...