Lukuaika: Liput jo myynnissä – Take That saapuu ensi kesänä Marbellaan!

Liput jo myynnissä – Take That saapuu ensi kesänä Marbellaan!

Legendaarinen poikabändi on julkaissut kesän 2024 kiertueaikataulunsa. Aurinkorannikon alueella asuvien fanien riemuksi popparit nähdään myös Marbellassa.

Brittiläinen yhtye esiintyy ensi heinäkuussa Espanjassa neljä kertaa. Barcelonassa 13. heinäkuuta, Marbellan Starlite festivaaleilla maanantaina 15. heinäkuuta, Sevillassa 16.7. ja Madridissa17.7.

Take that on yksi 90-luvun suosituimpia poikabändejä, ja se toimi innoittajana ja tien avaajana monelle muulle yhtyeelle. Yhtyen on myynyt maailmanlaajuisesti ylu 45 miljoonaa albumia. Sen tunnetuimpiin hitteihin lukeutuvat mm. Back for Good, Relight My Fire ja Pray.

Take Thatin suosio oli 90-luvulla sitä luokkaa, että kun yhtye helmikuussa 1996 ilmoitti hajoavansa, avattiin esimerkiksi Iso-Britanniassa puhelinlinjoja, joihin järkyttyneet fanit saivat soittaa saadakseen henkistä tukea.

- Mainos -

Alun perin Take That oli viisihenkinen yhtye, jossa supertähteydelleen lähtökiihdytyksen sai myös Robbie Williams. Hän Jason Orange eivät enää ole yhtyeessä mukana. Tätä nykyä Take That muodostuu kolmesta jäljellä olevasta alkuperäisjäsenestä: Gary Barlow, Mark Owen ja Howard Donald.

Kesän 2024 kiertue alkaa näillä näkymin 20. kesäkuuta Irlannista. Sieltä matka vie mm. Saksaan, Tanskaan, Unkariin ja Italiaan ennen vuorossa on Espanja, mistä yhtye matkaa vielä Portoon, Portugaliin, jossa kiertue päättyy 19. heinäkuuta.

Jaa artikkeli:

Mainos
Jatka lukemista
Sää
Mainos
Viikon kysymys

Mitä teet juhannuksena?

Katso tulokset

Loading ... Loading ...