Fugessa jälleen!

Seitsemästoista vuosi alkamassa Fugessa talviasukkina ja yrittäjänä.

Pari viikkoa on nyt vierähtänyt ja maailma niin sekaisessa tilassa ja meikäläistäkin pikkuisen huolestuttaa. Onko täällä Espanjassa jopa turvallisempaa kuin entisessä ”lintukodossa” Raumalla?

Kaasuputkea ja datalinjoja sabotoidaan Suomen alueella. Tuntuuko olo täällä aurinkorannikolla turvallisemmalta kuin Suomessa?

Outoon tilanteeseen on tultu, kun tällaista ajatusta tunkee pääkoppaan.

- Mainos -

Rajavyöhykkeellä asuminen on aina hiukan riskaapelia, ainakin kun naapuri on arvaamaton, ja yhteiskumppani on maailmanpoliisi.

No, täällä Fugessa on kyllä helpompi hengittää, vaikka jälkeläiset ovat mielessä siellä riutuvassa härmässä. Kesään mennessä toivottavasti asioita on selvennyt. Ainakin Suomessa on uusi presidentti silloin ja sekin on selvinnyt, pääsikö Huuhkaajat futiksessa EM-lopputurnaukseen, vaikka Slovenialta tuli räikeästi turpiin.

Ei niin pahaa ettei jotain hyvää, sanotaan! Tämän viikon hyvä oli eka golf-kilpailu, johon vaimoni kanssa osallistuttiin. Puoliso selätti meikäläisen pienimmällä mahdollisimman erolla, mutta kuitenkin.

Kisa oli hyvin arvovaltainen koska mukana oli myös Välimeren golfmestari. Pelattiin sellaisten kanssa, joiden jutustelu oli kaikkea muuta kuin nämä: sota, rasismi, Suomen talous, politiikka, lentohinnat ja vuokra-asuntojen saanti Aurinkorannikolla sekä ilmaston muutokset, sekä kuninkaalliset.

Sää sallitaan… ja tietysti ajatukset ravintola Kukon viihdeviikkojen annista voi pukea sanoiksi.

Jaa artikkeli:

Artikkelin kirjoittaja

Vesa Uusi-Kilponen
Mainos
Jatka lukemista
Sää
Mainos
Viikon kysymys

Mitä teet juhannuksena?

Katso tulokset

Loading ... Loading ...