LIONSilla mallikas kotiturnaus

Rullakiekon Andalusian liigaa pelattiin viime viikonloppuna Fuengirolassa.

Fuengirola.fi
Fuengirola.fi
2 min lukuaika

Viikonlopun turnauksessa oli järjestävän Fuengirola LIONS seuran joukkueista mukana kolme neljästä. Ylemmässä Senior-lohkossa peleillä olivat Latin Team ja Vikings, mutta Barona-joukkue oli lepovuorossa. Alemmassa Promoción lohkossa LIONSin Blues-joukkue oli mukana.

Kauden vahvasti aloittanut Latin Team jatkoi hyviä otteitaan, olkoonkin että nyt se koki ensimmäisen pistemenetyksensä, kun ottelu Sancti Petriä vastaan päättyi voittoon 2-1 vasta jatkoa-ajan jälkeen. Toisessa ottelussaan LatinTeam voitti Sevillan 4-1.

Vikings puolestaan kaatoi ensimmäisessä pelissään Sevillan peräti 8-1, mutta joutui taipumaan Sancti Petrille maalein 3-7.

Senior lohkon sarjataulukossa Fuengirolan joukkueilla on kaksoisjohto, kun ykkösenä on Latin Team ja kakkosena Vikings. Taulukko on kuitenkin tässä vaiheessa kautta vielä hieman epätasainen, sillä esimerkiksi Vikingsillä on takanaan jo seitsemän ottelua, kun taas Barona on pelannut vasta kahdesti.

- Mainos -

Alemmassa Promoción lohkossa LIONSin värejä puolustaa Blues. Sinipaidoille viikonlopun turnaus oli kaksijakoinen. Lauantaina joukkue hävisi molemmat ottelunsa: Dragonsille 0-4 ja Piratas Marbellalle 5-7. Sunnuntaina Blues kaivoi kuitenkin esiin voittoisan ilmeen ja kaatoi Xauen Lagartosin selvästi maalein 7-2.

Promoción lohkon sarjataulukossa Blues on kuudentena. Keskikasti on kuitenkin tasainen ja kolmossija on vain kahden pisteen päässä.

Sunnuntaina pelattiin myös pari junioriottelua. 12-13 vuotiaiden Alevín ikäluokassa Fuengirola LIONS kaatoi Piratas Marbellan maalein 23-1. Vielä hurjempaa meno oli 14-15 vuotiaiden Infantil ikäluokassa, jossa samojen seurojen kohtaaminen päättyi leijonille peräti 39-1.

Marbellalaiset joutuivat pahaan paikkaan, sillä joukkue oli edellisen kerran pelannut marraskuussa, kun taas LIONS on harjoitellut kesästä asti säännöllisesti. Liikaa isännät eivät kuitenkaan voineet löysätä reilun pelin hengessä, sillä ottelussa katsastettiin samalla edustajia Andalusian joukkueeseen toukokuussa oleviin Espanjan mestaruuskisoihin.

Jaa tämä artikkeli
Jätä kommentti

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *