Lukuaika: Katalaanitelevision sketsi suututtaa Andalusiassa

Katalaanitelevision sketsi suututtaa Andalusiassa

Andalusian autonomian presidentti Juanma Moreno suuttui Katalonian television (TV3) pääsiäisaiheisesta sketsistä. Parodiassa vitsailtiin pääsiäiskulkueissa Almontessa, Huelvassa, mukana olleesta Virgen del Rocío -patsaasta.

Katalaanitelevision sketsissä patsasta esittävä näyttelijä kertoi mm. neitsyen seksuaalielämästä. Andalusian presidentti Moreno totesi, että andalusialaiset ovat tunnettuja huumoristaan, mutta sen viljelyssä pitää muistaa kunnioitus.

Myös aktiivipolitiikan jättänyt, vasemmistolaista Adelante Andalucía -puoluetta edustava Teresa Rodríguez arvostelee sketsiä. Hänen mukaansa huumoria voidaan tehdä kaikesta, myös pääsiäisestä. Rodríguez sanoo, että katalaanien sketsi osoittaa kuitenkin tietämättömyyttä ja vihamielisyyttä andalusialaisia kohtaan.

Kaikki pääsiäistä koskevat vitsailut eivät ole saaneet aikaan yhtä paljon reaktioita. Emma Garcían juontamassa televisio-ohjelmassa Viva la vida (Telecinco) näytettiin ensin pääsiäiskulkueiden hahmoiksi puettuja lemmikkieläimiä. Sen jälkeen kulkueet rinnastettiin Japanissa Kawasakan kaupungissa pidettyyn Sihto Kanamara Matsuri -juhlaan, jossa  1. huhtikuuta kadulla kuljetaan valtavaa fallospatsasta.

- Mainos -

Pääsiäisen rinnastaminen japanilaiseen hedelmällisyysjuhlaan ei ole suututtanut ketään.

Lähteet: Diario Sur/Telecinco

Jaa artikkeli:

Mainos
Jatka lukemista
Sää
Mainos
Viikon kysymys

Mikä on paras kesälomakuukausi?

Katso tulokset

Loading ... Loading ...