Lukuaika: Kansainväliset päivät olivat huikea menestys

Kansainväliset päivät olivat huikea menestys

 

Kahden pandemiavuoden jälkeen vihdoin juhlitut Fuengirolan kansainväliset päivät, eli La Feria Internacional de los Países, olivat jättimenestys. Näin vakuutti kaupungin pormestari Ana Mula yhdessä turismivastaava Rodrigo Romeron kanssa.

Maanantaina 2. toukokuuta päättyneiden kansainvälisten päivien jälkeen pormestari Mula totesi että tapahtuma oli sekä järjestelyjen, osallistujamäärän että asiakastyytyväisyydenkin osalta ”jättimenestys”.

Kuusipäiväisten juhlien aikana juhla-alueella kävi virallisten tilastojen mukaan yli miljoona vierailijaa. Koska koko Málagan provinssissa asuu yhteensä n. 1,7 miljoonaa ihmistä, kävijämääräksi ilmoitettu luku tarkoittanee juhla-alueella vierailujen määrää, ei eri henkilöiden määrää.

- Mainos -

Mula iloitsi myös siitä, että kansainvälisten päivien aikana vilinää ei ollut ainoastaa feria-alueella, vaan koko kaupunki vilisi vieraita niin lähikunnista kuin Andalusiasta ja muualta Espanjastakin, jopa ympäri maailmaa.

Kansainvälisten päivien paluu näkyi myös hotelleissa. Fuengirolan hotellien täyttöaste pitkänä viikonloppuna oli keskimäärin 85%, mikä on erinomainen tulos. Jotkin hotelleista olivat aivan täynnä.

Pormestari Ana Mula totesi, että tällaiset luvut antavat odottaa menestyksellistä turistikautta.

Jaa artikkeli:

Mainos
Jatka lukemista
Sää
Mainos
Viikon kysymys

Mikä maa voittaa jääkiekon maailmanmestaruuden?

Katso tulokset

Loading ... Loading ...