Lukuaika: Kansainväliset päivät käyntiin, Suomi-osastolla saunotaan

Kansainväliset päivät käyntiin, Suomi-osastolla saunotaan

Fuengirolassa vietetään kansainvälisten päivien 2023 avajaispäivää torstaina 27.4. Tapahtumassa on edustettuna 33 eri maata.

Feria-alueelle oli saapunut heti yhden jälkeen iltapäivällä runsaasti ihmisiä katselemaan eri maiden tapahtuma-alueita. Hetkeä myöhemmin alueella alkoi näkymään ja kuulumaan useita erilaisia musiikki- ja tanssiesityksiä.

Suomen alue on tänä vuonna tapahtuma-alueella ensimmäisenä. Paikalta löytyy päivien aikana erilaisia esityksiä ja tarjolla on suomalaisia perinteisiä ruokia sekä juomia. Monet uteliaat ohikulkijat pysähtyivät kuitenkin ihmettelemään pisteellä olevaa sauna-aluetta.

- Mainos -

– Täällä on oikeasti mahdollisuus mennä suihkuun ja saunomaan puulämmitteiseen saunaan. Jos ei omia saunavermeitä löydy, täältä saa vuokrattua kyllä housut sitä varten. Saunan ja suihkun lisäksi täällä on myös kylmävesiallas, kertoi sauna-alueella järjestystä ja saunarauhaa ylläpitävä saunamajuri Jyrki Ramstedt.

Ensimmäiset saunojat olivat myös saapuneet paikalle. Miikka Niiranen ja Olli Taskinen (pääkuvassa) olivat nauttimassa saunan tunnelmasta.

– Kieltämättä tämä on aika mielenkiintoinen kokemus. Harvoin tulee mahdollisuus saunoa täällä Espanjassa, saatikka täällä kansainvälisillä päivillä, totesi Miikka Niiranen naurahtaen.

Hänelle käynti kansainvälisillä päivillä on ensimmäinen. Olli Taskinen on käynyt myös viime vuonna tapahtumassa, mutta kertoi odottavansa mielenkiinnolla, mitä tämän vuoden tapahtuma-alueelta löytyy. Niiranen ja Taskinen olivat yhtä mieltä siitä, että saunomisesta jäi molemmille hyvä fiilis.

Jaa artikkeli:

Artikkelin kirjoittaja

Saana Pihlajaniemi, kuvat: Saana Pihlajaniemi
Mainos
Jatka lukemista
Sää
Mainos
Viikon kysymys

Mikä maa voittaa jääkiekon maailmanmestaruuden?

Katso tulokset

Loading ... Loading ...