maanantai, maalis 4, 2024

Juopottelu ja laulaminen kiellettyä Málagan kaduilla

Malagan kaupunki valmistelee tulevien joulun juhlien saapumista ja on julkaissut yhteenvedon siitä, mitä kaupungin kaduilla saa ja ei saa tehdä.

Tänäkin vuonna kaupunki haluaa muistuttaa kansalaisia paikallisista säännöistä. Monet niistä koskevat meluhaittoja. Esimerkiksi laulaminen, huutaminen ja erilaisten musiikkilaitteiden käyttö on kiellettyä. Myöskään autojen stereoita ei saa huudattaa häiritsevällä tavalla.

Málagan kaupunki muistuttaa myös siitä, että alkoholijuomien nauttimien on sallittua ainoastaan paikoissa, joissa on kaupungilta saatu pakollinen lupa. Tämä pykälä tarkoittaa, että kaupunkialueella omien juomien nauttiminen ei ole sallittua. Viinit, glögit, brandyt ja oluet tulee nauttia ravintoloiden terasseilla, mikäli alkoholista haluaa nautiskella ulkoilmassa.

Joulun ja uudenvuoden aikaan huomautetaan myös siitä, että ilotulitteiden ja muiden pyroteknisten materiaalien käyttö on myös kielletty. Niitä saa käyttää ainoastaan kaupungin ulkopuolella kaukana asutuksesta.

- Mainos -

Erityismaininnan kaupungin tiedotteessa saa myös graffitien maalaaminen. Niitä saa maalata ainoastaan paikkoihin, joihin on saatu lupa sekä omistajalta että kaupungin viranomaisilta. Myös luvallisten graffitien tulee olla taiteellisesti korkeatasoisia, eivätkä ne saa loukata siveellisyys- tai muita vallitsevia arvoja.

Lue myös: Málagan jouluvalot syttyvät: katso aikataulut

Koska Málagan keskustaan kertyy joulun aikaan tuhansia ihmisiä ihailemaan kauniita jouluvaloja, kaupunki neuvoo kansalaisia käyttämään julkisia liikennevälineitä ruuhkien välttämiseksi.

Málaga on joulunaikaan upea kohde. Jouluvalot, liikkeiden ja ravintoloiden somistukset, sekä iloisten ihmisten luoma kuhina tekevät tunnelmasta ainutlaatuisen. Viranomaiset kehottavat kansalaisia noudattamaan järjestyssääntöjä ja käyttäytymään rauhallisesti, jotta Málaga voi hehkua täydessä loistossaan.

Jaa artikkeli:

Mainos
Jatka lukemista
Sää
Mainos
Viikon kysymys

Mitä mieltä olet Suomen poliittisista lakoista?

Katso tulokset

Loading ... Loading ...