Isoisä käytti vuosia hyväksi lapsenlapsiaan Fuengirolassa – oikeus korotti tuomiota

Isoisä joutuu istumaan 11,5 vuotta törkeistä rikoksistaan alaikäisiä tyttärentyttäriään kohtaan.

Fuengirola.fi
Fuengirola.fi
2 min lukuaika
Andalusian korkein oikeus korotti fuengirolalaisen isoisän vankeusrangaistusta. Oikeus istuu Granadassa.

Fuengirolassa, Espanjan Aurinkorannikolla asuva espanjalainen isoisä syyllistyi törkeään seksuaaliseen hyväksikäyttöön, joka kohdistui miehen kahteen tyttärentyttäreen.

Oikeuden mukaan isoisä käytti pieniä lapsenlapsiaan hyväksi useiden vuosien ajan. Hyväksikäyttö alkoi, kun he olivat kuuden ja yhdeksän vuoden ikäisiä ja päättyi vasta, kun he täyttivät 16 ja 13 vuotta.

Seksuaaliset teot tapahtuvat, kun uhrit menivät isoisänsä taloon Fuengirolassa, ja mies onnistui jäämään kahdestaan ​​lapsenlapsensa kanssa. Isoisä käytti tilannetta hyväkseen esimerkiksi koskeakseen heitä. Joskus teot tapahtuivat myös lasten omassa kodissa.

Tirkisteli ja yritti kosketella

Vanhemman uhrin tapauksessa hyväksikäyttö alkoi vuonna 2006, kun pikkutyttö oli kuusivuotias. Ne kestivät vuosikymmenen, kunnes tyttö lähti Espanjasta opiskelemaan ulkomaille.

- Mainos -

Tuomiolauselmassa kuvataan esimerkiksi kerta, kun lapsen isoäiti meni ulos ostoksille ja isoisä jäi kahden lapsen kanssa ja yritti suudella lasta suulle makuuhuoneessa.

Isoisällä oli myös tapana mennä katsomaan, kun tyttärentytär riisui ja vaihtoi vaatteita. Lopulta lapsi päätyi pukeutumaan kylpyhuoneessa salpa kiinni päästäkseen eroon isoisästään.

Lapset kärsivät psyykkisistä vaurioista

Päätöslauselman mukaan tutkittava käyttäytyi ”samalla irstaalla asenteella” toisen pienen tyttärentyttärensä kanssa, jota hän alkoi seksuaalisesti hyväksikäyttää vuonna 2012, kun tämä oli yhdeksänvuotias.

Eräänä iltana isoisä oli tullut lapsen huoneeseen ja yritti mennä pidemmälle, mutta hän ei onnistunut, koska tyttö onnistui paniikistaan ​​huolimatta työntämään miehen pois.

Näiden tapahtumien seurauksena kaksi tyttärentytärtä ovat kärsineet psyykkisiä vaurioita, jotka ovat vaatineet erikoishoitoa.

Isoisä joutui vankilaan joulukuussa 2019.

Yhteydenpitokielto ja kolme vuotta lisää vankeutta

Málagan alioikeus tuomitsi isoisän alunperin kahdeksaksi vuodeksi vankeuteen kahden seksuaalisen hyväksikäyttörikoksen tekijänä.

Nyt Andalusian korkein oikeus (TSJA) on korottanut rangaistusta yhteentoista ja puoleen vuoteen uhrien tekemän valituksen jälkeen.

- Mainos -

Oikeus kieltää myös isoisän pitämästä yhteyttä uhreihin kymmenen vuoden ajan. Lisäksi hän joutuu korvaamaan heille 15 000 euroa aiheutuneesta henkisestä vahingosta.

Jaa tämä artikkeli
1 kommentti
  • Kyllä tuommoiset pedofiilit saisivat virua loppu elämänsä vankeudessa.Lapsetkin kärsivät koko elämänsä tämmöisen pedon toimista.Toivotaan että sielä telkien takana ei enää hyssytellä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *