Hiihtokisat rannalla

Ensi lauantaina (29.1.) Fuengirolan rannalla hiekka pöllyää ja havuja huudetaan ladulle. Historian ensimmäinen Tour de Paseo hiihdetään rannalla suunnilleen peseta -patsaan kohdalla.

Kilpailumuotoina ovat naisten takaa-ajo ja parisprintti. Jokainen voi mielessään muodostaa kuvan siitä, mitä nuo jalot urheilumuodot pitävät sisällään. Urheiluvälineinä käytetään minisuksia ja kävelysauvoja, eli hiihtämään pääsee ihan oikeasti.

-Kaikenlaista hullua tulee mieleen, kun tässä on ollut aikaa pohtia. Viime vuonna hiihdimme pikasprinttiä pubin sisällä, nyt lähdetään isommille laduille rantaan, kertoo kisan promoottori Tapio Kiiski Pub FiftySixtystä.

- Mainos -

Kisaan on jo ilmoittautunut reilusti yli 20 hiihtäjää. Mukaan mahtuu vielä, viimeinen ilmoittautumispäivä on torstaina 27.1. Ilmoittautumisen voi käydä suorittamassa FiftySixtyssä. Urheiluvälineet saa järjestäjiltä. Mikäli et itse halua hiihtää, kisaa voi tulla myös seuraamaan. Paikalla myydään sopivia urheilujuomia niin kisaajille kuin yleisöllekin.

Urheiluhenkinen päivä aloitetaan rannalla klo 12. Kisan jälkeen siirrytään juhlavaan palkintojenjakotilaisuuteen Pub FiftySixtyyn.

Jutun kuva on Kanarian hiihtokisoista Maspalomasin rannalta. Fuengirolan laduilla ei ole vastaavia mäkiä, hiihtokisat käydään tasaisella ladulla. (kuva: kanariatv.fi)

Tässä alla pieni video viime vuoden kisoista Pub FiftySixtyssä.

Jaa artikkeli:

Mainos
Jatka lukemista
Sää
Mainos
Viikon kysymys

Mitä teet juhannuksena?

Katso tulokset

Loading ... Loading ...