Viihde

Haddaway ja Fuengirolan suomalaiset samalla musavideolla

 Fuengirola.fi | Aurinkorannikon uutiset
Vuoden ensimmäinen päivä on loistava ajankohta julkaista poikkeuksellinen musiikkivideo. Megatähti Haddaway ja joukko Fuengirolan suomalaisia esiintyvät Me lähdettiin (Fuengirolaan) kappaleella. Katso video alta.

 

 

Laitetaan Haddaway soimaan! 90-luvun suurimpia tähtiä, hittinikkari ja eurodancen supernimi Haddaway, kysyi vuonna 1993 ”What Is Love”, johon vastausta on sen jälkeen etsitty avoimin sydämin.

Mies käväisi viime kuussa supersuositussa SuomiLOVE-ohjelmassa. Ilmeisesti rakkaus Suomeen on jäänyt mieleen, sillä tuoreella suomalaisella kappaleella hän kertoo että juuri suomalaiset tietävät mitä rakkaus on.

Kappale on Espanjan fuengirolan-suomalaisten parodiaversio kappaleesta ”We Are The World”, jonka paikallinen Radio Finlandia julkaisi juuri Uuden Vuoden yönä 1.1.2020.

Parodiakappale ”Los Amigos feat. Haddaway – Me Lähdettiin (Fuengirolaan)” kertoo välittämisestä: Fuengirolassa asuvat suomalaiset haluavat viestiä entiseen kotimaahansa, että yhteisöllisyys ja välittäminen toimii Aurinkorannikolla, miksei Suomessakin.

Lähes 30 vuotta vanha mysteerio ”What Is Love”, sai viimein pisteen. Rakkaus löytyi meistä, pohjoisen kansasta.

Katso video tästä:

Mitä pidit jutusta?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

Kolumnit

Fillarimummo

Julkkikseksi pääseminen tai päätyminen on monisyinen asia. Joku saattaa käyttää läjäpäin...

Remontteja joka paikassa

Elämme remonttien keskellä. Henkilökohtaisten asunto- ja elämäntaparemonttien ohella koko yhteiskuntamme järjestäytyy...

Malttia

  Tuli, oli ja meni. Vielä muutama viikko sitten hyvästeltiin Covid-19...

Viikon kysymys

Kuunteletko joululauluja?

Katso tulokset

Loading ... Loading ...

Fuengirola.fi Facebookissa