Lukuaika: Haavisto ja Stubb Aurinkorannikolle

Haavisto ja Stubb Aurinkorannikolle

Presidentinvaalit lähestyvät kovaa vauhtia. Ennakkoäänestys ulkomailla tapahtuu 17.-20.1. Vaalien läheisyys tuo ehdokkaita vierailulle Aurinkorannikolle.

Ensi maanantaina eri mielipidemittausten kärjessä pitkään viihtynyt Pekka Haavisto on tavattavissa kolmessa eri tilaisuudessa Fuengirolassa. Kansanliikkeen ja vihreiden ehdokas esiintyy ensimmäisenä ravintola Kukossa klo 15.30. Seuraava mahdollisuus tavata Haavisto on klo 18.00 Sofia opistolla ja klo 20 ehdokas on ravintola La Navessa dj:nä.

Kukon ja Sofia opiston tilaisuuksissa Haavisto alustaa lyhyesti ja vastailee yleisöä askarruttaviin kysymyksiin. Kysymyksiä varmasti riittää, maailman tilanne huolestuttaa kansalaisia.

Stubb tammikuussa

- Mainos -

Kokoomuksen ehdokas Alexander Stubb on kirinyt jatkuvasti eroa kiinni Haavistoon. Ylen ja Helsingin sanomien viimeisimmissä kyselyissä Stubb oli mennyt jo Haaviston ohi ykköspaikalle.

Aurinkorannikon Kokoomus on patistellut Alexander Stubbia vierailulle ja viimein kutsuun on vastattu. Stubb saapuu Fuengirolaan keskiviikkona 3.1. Vierailun yksityiskohdat ovat vielä mietinnässä, aikataulut ja esiintymispaikat kerrotaan myöhemmin. Joka tapauksessa lupaus on, että kansalaiset pääsevät kyselemään Stubbilta ja kuulemaan ehdokkaan ajatuksia.

Sosiaalidemokraattien piirissä on yritetty saada aikaiseksi etätilaisuutta Jutta Urpilaisen kanssa. Tällä hetkellä näyttää siltä, että viimeisenä kisaan lähteneen ehdokkaan kalenteri ei taivu edes etätilaisuuteen.

Keskustan ja kansanliikkeen ehdokas Olli Rehn vieraili Aurinkorannikolla jo aiemmin syksyllä. Hänen tilaisuutensa tuli täyteen ihmisiä ja kysymysten tulva oli melkoinen. Olli Rehniä haastettiin tiukasti Suomen ulkopolitiikasta ja muista ajankohtaisista kysymyksistä. Rehn oli positiivisen yllättynyt siitä, kuinka valveutunutta yleisöä Aurinkorannikolta löytyi.

Lue myös: Presidenttiehdokas Olli Rehn: Suomi tarvitsee runsaasti lisää maahanmuuttoa selvitäkseen

Ennakkoäänestys Aurinkorannikolla

Presidentinvaalin ensimmäisen kierroksen ennakkoäänestys ulkomailla tapahtuu 17.-20.1.2024. Aurinkorannikolla on kolme ennakkoäänestyspaikkaa. Fuengirolassa äänestää voi seurakuntakodilla sekä Los Bolichesin ”kaupungintalolla” kauppahallin yhteydessä. Toinen äänestyspaikka on otettu käyttöön, jotta jonoja saataisiin lyhennettyä. Torremolinosissa äänestyspaikka on Kymppipaikan kerhohuoneisto. Kaikki ennakkoäänestyspaikat ja tarkat aikataulut löytyvät osoitteesta vaalit.fi .

Varsinainen vaalipäivä on sunnuntaina 28.1.

- Mainos -

Jaa artikkeli:

Mainos
Jatka lukemista
Sää
Mainos
Viikon kysymys

Mitä teet juhannuksena?

Katso tulokset

Loading ... Loading ...