Fulanita Fest – naismusiikkitapahtuma Fuengirolassa lauantaina Sohailin linnalla

Marenostrum Fuengirola on kohtauspaikkana tulevana lauantaina ”Fulanita Fest” -tapahtumassa, joka on ensimmäinen naispuolinen LGTBI-musiikkitapahtuma koko Espanjassa.

Fulanita Fest järjestetään lauantaina 28. toukokuuta klo 19.00 Fuengirolassa, Sohailin linnalla ja puistossa.

Esiintyjiä ovat mm. Rigoberta Bandini, María Pelae, Delaporte ja Rocío Saiz. Livemusiikin lisäksi yleisö pääsee nauttimaan DJ-esityksistä.

Aloite Fuengirolan Fulanita Festille tuli Fulanita de Talin järjestäjiltä. Fulanita de Tali on ollut Espanjassa jo yli 20 vuoden ajan ajamassa lesbojen oikeuksia ja LGTBI-liikkeen näkyvyyttä.

- Mainos -

”Harvat tilat ja festivaalit tuovat näkyvyyttä naisille. Espanjassa ei edes kolmasosa esillä olevista esiintyvistä taiteilijoista ole naisia. Joten astumme askeleen pidemmälle ja yhteistyössä Fuengirolan kaupunginvaltuuston kanssa esittelemme ensimmäisen naismusiikkitapahtuman Etelä-Espanjassa.”

Fulanita Fest-tapahtuman ”kummisetänä” toimii málagalainen muusikko Javier Ojeda, joka on paikallisen musiikkiskenen ikoni.

Kulttuurineuvos Rodrigo Romero kertoi alkuviikosta, että ”tämä on festivaali, josta Javier Ojeda ja minä olemme puhuneet ja jota olemme suunnitelleet jo vuosia. Vihdoin löysimme oikeat ihmiset toteuttamaan sen. Fulanita Fest tulee olemaan erittäin hauska ja viihteellinen festivaali kaikille!”

Fuengirolan pormestari Ana Mula iloitsee Fulanita Festin tärkeästä taloudellisesta panostuksesta kaupungin hyväksi.

Ensimmäisestä tuhannesta myyntiin tulleesta lipusta noin kuusisataa myytiin pelkästään Madridissa. Festivaalille odotetaan paljon tulijoita myös muista provinsseista.

Marenostrum-tilassa, Sohailin linnan ympäristössä yli 10 000 ihmistä pääsee nauttimaan kuitenkin kaikille avoimesta festivaalista meren äärellä.

Fulanita Fest on osaltaan mukana ”Fulanita Experiencie” -tapahtumassa, joka järjestetään perjantaina 27. – sunnuntaina 29. päivänä eri paikoissa Aurinkorannikolla.

Fulanita Experiencie alkaa perjantaina 27.5. Mijaksen Florida beach-rannalla tervetuliaisjuhlilla klo 20.00–04.00. Liput tervetuliaisjuhliin maksavat 15 € ja sisältävät pari juomaa/olutta. Liput juhliin voi ostaa linkistä: https://fulanitafest.com/

- Mainos -

Fulanita Experiencie -tapahtuma sisältää paljon muitakin aktiviteetteja, kuten naisten hyväntekeväisyysjalkapalloturnauksen El Castillo -rannalla, Sohailin linnan edustalla ennen konserttia.

Sunnuntaina 29.5.  Florida Beach Clubilla (Cala de Mijas) on ulkoilmabrunch ja tapahtuman jäähyväiset puheineen ja tilaisuutta viihdyttävät DJ:t Mia Wallas, Mara Love ja Rocio Saiz klo 14.00 alkaen.

Ruoka-alueella ruoka-autot tarjoilevat paikalla ruokaa – myös vegaaneille ja gluteenitonta ruokavaliota suosiville.

Sohailin linnan rinteillä sijaitsevaan musiikkitilaan saapumiseksi, lauantain Fula Fest -tapahtumaan, suositellaan julkisen liikenteen käyttöä.

Koko konserttisyklin ajaksi on pystytetty pysäköintialue ilmaisine kuljetuksineen kaikille lipun ostaneille. Myös kaupunkibussi on ilmainen kaikille niille, joilla on näyttää konserttilippu.

Fulanita Fest-liput maksavat alkaen 32 € ja ovat edelleen myynnissä osoitteessa https://marenostrumfuengirola.com/eventos/fulanita-fest/

Artikkelin kirjoittaja

Niina Sinisalo
Mainos
Jatka lukemista
Sää
Mainos
Viikon kysymys

Mikä kesässä on parasta?

Katso tulokset

Loading ... Loading ...