Lukuaika: Aluehallitus pyytää apua metsäpalojen havaitsemiseen -soita 112

Aluehallitus pyytää apua metsäpalojen havaitsemiseen -soita 112

Andalusian aluehallitus (Junta de Andalucia) pyytää apua metsäpalojen havaitsemiseen ja niistä ilmoittamiseen.

Jatkuvien korkeiden lämpötilojen vuoksi se ryhtyy aktiivisesti varautumaan mahdollisiin kauden ensimmäisiin tulipaloihin.

Palontorjuntapalvelujen koordinoinnista vastaava yksikkö on Infoca. Se suorittaa ylimääräistä ja poikkeuksellista valvontaa 70 eri alueella ympäri Andalusiaa ja asettaa useita erityyppisiä lentokoneita valmiustilaan.

Infocan lentolaivasto koostuu puoliraskaista kuljetus- ja sammutushelikoptereista, kolmesta suuren kapasiteetin kuljetus- ja sammutushelikopterista, kahdesta suuren kapasiteetin raskaasta pommikonehelikopterista, kahdesta puoliraskaasta maarahtilentokoneesta ja lentokoordinointi- ja valvontakoneesta sekä droneista.

- Mainos -

Infoca on siis valmis toimimaan tulipalojen sattuessa, mutta se toivoo saavansa tiedon tulipaloista mahdollisimman nopeasti.

Infoca toivoo kaikkien olevan ensinnäkin vastuullisia ja ennakoimaan tilanteita, jotta tulipaloja ei syttyisi. Jos kuitenkin tulipalo syttyy, niin on erityisen tärkeää ilmoittaa asiasta hätäkeskukseen välittömästi soittamalla numeroon 112.

Kun tulipalosta ilmoitetaan hätänumeroon 112, niin on tärkeää antaa tieto mahdollisimman tarkasti palon syttymispaikasta.

Jos jaat tietoja tulipaloista sosiaalisessa mediassa, niin paikanna valokuvat ja ilmoita niiden ottoaika. Se auttaa puolestaan ​​varoittamaan toisia paloalueesta ja auttaa palomiehiä löytämään ja sammuttamaan paloa.

Me Aurinkorannikolla asuvat muistamme Esteponan Sierra de Bermejan alueen viime vuoden tulipalon aiheuttamant tuhot ja inhimillisen kärsimyksen. Metsäpalot ovat aina vakava asia ja taas valitettavan ajankohtainen aihe.

Jaa artikkeli:

Artikkelin kirjoittaja

Niina Sinisalo
Mainos
Jatka lukemista
Sää
Mainos
Viikon kysymys

Mikä maa voittaa jääkiekon maailmanmestaruuden?

Katso tulokset

Loading ... Loading ...