Yli 150 kilpailijan joukosta parhaaksi suklaajäätelöksi valittiin fuengirolalaisen Heladería Caramelon taidonnäyte.
Koko Espanjan laajuisen kilpailun järjesti alan erikoisjulkaisu Helado Artesano ja siihen osallistui yli 150 artesaanijäätelön tekijää eri puolilta maata. Espanjan parhaaksi valitun suklaajäätelön takaa löytyy fuengirolalaisen Heladería Caramelon Matias Kuyumdjian (kuvassa, kuva Heladería Caramelon instagram), joka käytti reseptin kehittelyyn neljä kuukautta.
Kuyumdjian ei luonnollisesti suostunut paljastamaan reseptiään tarkemmin, vaan kertoi ainoastaan, se kyseessä on sekoitus puhtaista suklaista jotka tulevat eri alkuperistä.
Matias Kuyumdjian on asunut Aurinkorannikolla vuodesta 2008. Heladería Caramelon hän avasi Calle Boquetillolle Fuengirolaan vuonna 2019. Artsaanijäätelöiden ohella tarjolla on myös ruokaisampia herkkuja, sillä samoissa tiloissa toimii myös leipomo ja pizzeria.