LIONS jyrää kohti runkosarjan voittoa

Fuengirola LIONSila on tiukka ote rullakiekon Liga Stilmat sarjan runkosarjan johtajan paikasta.

Espanjan kolmanneksi korkeimman rullakiekkosarjan, Liga Stilmatin runkosarja on ehtinyt jo loppusuoralle. Viimeksi pelattiin 4.3. ja tuolloin Fuengirola LIONSila oli ohjelmassaan kaksi ottelua.

LIONS oli tutun vahva, ja molemmista otteluista plakkariin kertyi selvät voitot. Ensin Roller Murcia kaatui maalein 10-0 ja myöhemmin samana päivänä Fieras de Archena maalein 11-1.

LIONS on nyt pelannut Liga Stilmatin runkosarjassa yhdeksän ottelua ja voittanut ne kaikki suoraan varsinaisella peliajalla. Näin ollen joukkue johtaa sarjaa täydellä 27 pisteen potilla.

Runkosarjassa pelataan 14 ottelua, joten LIONSilla on vielä viisi ottelua jäljellä. Seuraavan kerran pelataan 22. huhtikuuta, silloin LIONSin kotikentällä Fuengirolassa, Santa Fen stadionilla.

Andalusian liigaa

LIONS pelaa myös Andalusian liigaa, peräti neljän joukkueen voimin. Tämän viikon lauantaina pelataan Sevillassa Andalusian liigan runkosarjan viimeinen kierros. LIONSin joukkueista Vikings on jo varmistanut runkosarjan voiton. Barona on tällä hetkellä toisena ja Latin Team kolmantena. Runkosarjan kolmoisvoitto on siis edelleen hyvinkin mahdollinen.

Jaa artikkeli:

Artikkelin kirjoittaja

Janne Leipijärvi, Kuva: Felix Alcalá
Mainos
Jatka lukemista
Sää
Mainos
Viikon kysymys

Jos presidentinvaalit pidettäisiin nyt, ketä äänestäisit?

Katso tulokset

Loading ... Loading ...