Jukka Laaksonen & Mikael Konttinen Show Kukossa

Jukka Laaksonen ja Mikael Konttinen saapuvat viihdyttämään Ravintola Kukkoon torstaina23.3. ja perjantaina 24.3.

-Vihdoinkin päästään Fugeen viihdyttämään suomalaisia pitkän koronatauon jälkeen, Laaksonen iloitsee. Luvassa on nauruhermoja kutkuttava esitys, jossa ajankohtaiset hahmot politiikasta, viihteestä ja urheilusta vilahtavat lavalla, mukavasti musiikilla höystettynä.

Musiikillisesta osaamisesta vastaa Mikael Konttinen, joka on kokenut laulaja-pianisti ja tuttu monista TV ohjelmista (Jukka Laaksonen Show,Syksyn Sävel,Soiva postikortti,Tartu Mikkiin jne). Miesten yhteistyö alkoi edesmenneellä Alfa TV kanavalla Jukan nimeä kantavassa Jukka Laaksonen Talk Showssa. Ohjelman ohessa kaverukset ryhtyivät tekemään suosittuja livekeikkoja.

Laaksosella on kokemusta viihteen saralta jo yli kolme vuosikymmentä, onpa siinä sivussa tullut myös vuoden viihdetaitelija titteli, sekä Venla patsas. Edelleen paloa lavalle vain on ja niinpä tässäkin showssa nähdään tuttujen hahmojen rinnalla uusia yllätyshahmoja.

- Mainos -

-Tervetuloa Kukkoon huumorin siiville, ilman että istuinvyöt on lukittu. Heitetään kravatit ja korsetit kattoon, annetaan naurun ja musiikin viedä !!

Liput kannattaa varata ennakkoon sähköpostitse kukko.events@gmail.com. Liput ennakkoon 15€, ovelta 18€.

Jaa artikkeli:

Mainos
Jatka lukemista
Sää
Mainos
Viikon kysymys

Mikä kesässä on parasta?

Katso tulokset

Loading ... Loading ...