Fuengirolan uusi turistitoimisto avattiin

Fuengirolassa avattiin pitkän odotuksen jälkeen uusi turisti-info Turismo lauantaina 25.03.2023. Uusi infopiste sijaitsee Paseo Maritimon sydämessä keskeisellä paikalla Plaza Teresa Zabellin aukiolla, el Puerto hotellia vastapäätä.

Uudet kunnalliset tilat nostavat kaupungin huomion ja vierailijoille suunnatun tiedon etusijalle uuden nykyteknologian avulla. Lisää tietoa lähes kaikesta Fuengirolaan liittyvästä löytyy nyt myös helposti Turismon omilta kotisivuilta.

Kaupungin johto ja uusi turistirobotti avajaisissa.

Turismon infopisteen moderneissa tiloissa on erittäin hyvin otettu huomioon ihmisten erilaiset tarpeet ja rajoitteet. Tiloissa on huomioitu esimerkiksi liikuntarajoitteiset tekemällä tiloista esteettömät sekä käyttämällä tiloissa magneettista induktiosilmukkajärjestelmää huonokuuloisille ihmisille. Induktiosilmukkajärjestelmä auttaa huonokuuloisia kuulemaan äänet selkeämmin ja vähentämään kuunnellessa taustamelua.

Infotilan valoisassa eteisaulassa on mahdollisuus tutustua Fuengirolan alueen aktiviteetteihin, elämysmatkoihin sekä kulttuuriin esimerkiksi esitteiden ja QR- koodien takaa löytyvän materiaalin avulla. Eteistilassa on myös mahdollisuus istua alas lukemaan paikallisia sanomalehtiä eri kielillä.

- Mainos -

Aulan viereisessä, suuremmassa tilassa on hyödynnetty nykyaikaista teknologiaa runsaasti. Parhaimpina esimerkkeinä toimiston panostetusta teknologiasta ovat hologrammi-ikkunat sekä humanoidirobotti, joka toivottaa sisään astuessa vierailijan tervetulleeksi. Asiakkaiden käytössä on useita erilaisia kosketusnäyttöisiä infolaitteita, esimerkiksi 55-tuumainen monitori. Laitteista löytyy runsaasti infoa Fuengirolaan liittyvistä asioista QR-koodien avulla.

Turisti-infossa on hyödynnetty teknologiaa monipuolisesti.

Vaikka uusi turisti-info on teknologialtaan Fuengirolassa edelläkävijä on paikanpäällä myös mahdollisuus keskustella asiakaspalvelijoiden kanssa. Toimiston infotiskeiltä voi pyytää asiakaspalvelijoilta esimerkiksi lisää infoa kaupungista, esitteistä, aktiviteeteista tai lisäapua laitteiden käyttöön liittyen.

Turisti-infon tilojen valmistuminen oli erittäin pitkä ja harras prosessi byrokraattisten monimutkaisuuksien takia. Turismon sijainnin takia kävijöiden määrän arvioidaan kaksin- tai jopa kolminkertaistuvan. Uusi turisti-info on raatihuoneen rahoittama investointi, jonka valmistus kustansi lähes 586 000 euroa. Teknologisten laitteiden ja järjestelmien osuus tästä projektista oli yhteensä 278 000 euroa.

Infokeskus on auki arkipäivisin maanantaista perjantaihin kello 09:30 – 18:00. Lauantaisin, sunnuntaisin ja pyhäpäivinä keskus on auki kello 10:00 – 14:00.

Lehtiä ja esitteitä Fuengirolaan liittyen löytyy runsaasti.

Myös tuoreen Fuengirola.fi lehden voi noutaa turistitoimistolta aina perjantaisin.

Jaa artikkeli:

Artikkelin kirjoittaja

Saana Pihlajaniemi Kuvat: Saana Pihlajaniemi
Mainos
Jatka lukemista
Sää
Mainos
Viikon kysymys

Mikä kesässä on parasta?

Katso tulokset

Loading ... Loading ...