Lukuaika: Fuengirolan paikallispoliisi vahvistui kahdeksalla uudella poliisilla

Fuengirolan paikallispoliisi vahvistui kahdeksalla uudella poliisilla

Fuengirolan paikallispoliisin kahdeksan uutta konstaapelia vannoi virkavalansa maanantaina 11. maaliskuuta.

Fuengirola.fi
Fuengirola.fi
1 min lukuaika
Fuengirolan paikallispoliisin kahdeksan uutta konstaapelia vannoi virkavalansa maanantai-iltana 11.3. kaupungintalon kuninkaallisessa salissa. (Kuvakaappaus: Fuengirola TV)

Paikallispoliisit (Policia Local) ovat oleellinen osa minkä tahansa espanjalaiskaupungin turvallissuden ja järjestyksen ylläpitoa. Tällä mittarilla mitattuna Fuengirolan turvallisuus parani tämän viikon alkajaisiksi taas melkoisesti, kun kaupungin paikallispoliisin rivit vahvistuivat kahdeksalla uudella konstaapelilla.

Uusista viranomaisista kuusi on miehiä ja kaksi naisia. He ovat läpikäyneet laajan koulutuksen ja virkaanastujaistilaisuudessa puhuneen poliisipäällikön mukaan erittäin korkein arvosanoin.

Vielä lokakuussa uutisoitiin, että Fuengirolan kaupunki on vahvistamassa poliisivoimiaan kuudella uudella poliisilla, mutta lopulta virkavalan maanantaina vannoi peräti kahdeksan tuoretta konstaapelia.

Fuengirolassa on pyritty viime vuosina panostamaan lisää poliisivoimiin. Vuonna 2019 paikallispoliisin rivejä vahvistettiin 20 poliisilla ja vuonna 2022 jälleen yhdeksällä. Ja nyt kaupungin lakia ja järjestystä valvoo vielä kahdeksan tuoretta poliisia lisää.

- Mainos -
Jaa tämä artikkeli
Jätä kommentti

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *