Lukuaika: Fuengirolan kansainvälinen rullakiekkoturnaus tänä viikonloppuna

Fuengirolan kansainvälinen rullakiekkoturnaus tänä viikonloppuna

Tänä viikonloppuna pelataan Fuengirolassa kansainvälinen rullakiekkoturnaus. Mukana on yli 200 pelaajaa, 12 joukkuetta viidestä maasta.

Fuengirolan kansainvälisestä rullakiekkoturnauksesta on tullut jo perinne uuden pelikauden käyntiin potkaisemisessa. Kaikkiaan kyseessä on nyt 16. kerta kun Fuengirola LIONS järjestää kotikentällään Santa Fen stadion uumenissa kansainvälisen turnauksen.

Tänäkin vuonna kaukaisimmat vieraat tulevat Suomesta, Pahalammen joukkueen muodossa. Muut joukkueet tulevat Ruotsista, Englannista, Latviasta ja luonnollisesti Espanjasta.

Järjestävä seura osallistuu turnaukseen kahdella eri joukkueella: Fuengirola LIONS ja Barona Fuengirola.

- Mainos -

Turnaus alkaa perjantaina 22.9. Illan ensimmäinen avauskiekko tippuu tatamille klo 17. Lauantaina pelit alkavat jo aamuvarhaisella. Ensimmäinen ottelu käynnistyy klo 8.00. Sunnuntaina aloitetaan niin ikään aamukahdeksalta, ja turnauksen mestari kruunataan finaalin päättyessä noin klo 18.

Tapahtumaan on vapaa pääsy. Lisä täkynä LIONSin joukkueenjohtaja Jari Nyman vinkkaa, että kaikille pelejä katsomaan tulleille on tarjolla ilmainen LIONSin juhlavuosipaita.

Jaa artikkeli:

Mainos
Jatka lukemista
Sää
Mainos
Viikon kysymys

Mikä maa voittaa jääkiekon maailmanmestaruuden?

Katso tulokset

Loading ... Loading ...