Lukuaika: Freukkareille lisäkeikka lauantaiksi! Viekää minut baariin veljet

Freukkareille lisäkeikka lauantaiksi! Viekää minut baariin veljet

Freud, Marx, Engels & Jung myi loppuun tämän viikon perjantain keikan ravintola Kukossa. Nyt on tarjolla lisäkeikka lauantaiksi 21.10.

Freud, Marx, Engels & Jung Revisited esiintyy ravintola Kukossa Perjantaina 20.10. (Loppuunmyyty) ja lauantaina 21.10. Lauantaiksi on vielä lippuja jäljellä. Lauantaina Kukon keittiössä tehdään huoltotoimia, joten tarjolla on nestemäisen ravinnon lisäksi vain pientä purtavaa.  Liput kannatta varata ennakkoon kukko.events@gmail.com . (20€ ennakkoon, 23€ ovelta)

Suomen historian legendaarisin kantribändi on herännyt henkiin. Yhtyeen perustaja ja alkuperäissolisti Pekka Myllykoski menehtyi vuonna 2017. Viisi vuotta Myllykosken kuoleman jälkeen yhtyeessä vaikuttaneet soittajat katsoivat ajan olevan kypsä comebackille eri solistien voimin. Uusi bändi kantaa nimeä Freud, Marx, Engels & Jung Revisited.

Bändi on tehnyt Suomessa loppuunmyytyjä keikkoja ja sana kiirii, että meininki on suorastaan hillitön näissä kantrin ilosanoman julistustilaisuuksissa.

- Mainos -

Freukkarit julkaisivat aktiivisen uransa aikana (1984-2017) 11 albumia, lukuisia singlejä ja kokoelmalevyjä. Hittejä noihin vuosiin osui useita, ehkä ikimuistettavin on heti ensi levyllä julkaistu Särkynytsydämiset (Viekää minut baariin). Muita mieleen jääneitä kantriralleja ovat vaikkapa Mystinen metsätyömies, En koskaan mene sänkyyn ruman naisen kanssa, Töölööseen, Danny-show, Lintumies ja Buuri Johannesburgista.

Aika usein Freukkareiden laulut käsittelevät alkoholipitoisia juomia ja niiden vaikutusta sosiaalisiin suhteisiin. Sopivasti huumorilla.

Nykyisessä kokoonpanossa vaikuttaa useita bändin aktiiviajan muusikkoa. Jussi Kinnunen soitti pitkän pätkän Freukkareissa, hänet muistetaan myös Hassisen Koneen basistina. Pekka ”Devil” Virtanen on soittanut Sleeppareissa ja Lapinlahden linnuissa, ja mukana on myös Myllykosken ohella ehkä ikonisin freukkarimies Arto ”Pilli” Pajukallio. Muut soittajat ovat tuttuja monista Suomen suosituimmista bändeistä.

 

Jaa artikkeli:

Mainos
Jatka lukemista
Sää
Mainos
Viikon kysymys

Mikä maa voittaa jääkiekon maailmanmestaruuden?

Katso tulokset

Loading ... Loading ...