Lukuaika: Chrisse Johanssonin koskettavat läksiäiset Aurinkorannikolla

Chrisse Johanssonin koskettavat läksiäiset Aurinkorannikolla

Sanoittajamestari Chrisse Johansson on asunut Espanjan Aurinkorannikolla 27 vuotta. Nyt hän on päättänyt muuttaa takaisin Suomeen. Läksiäisbileet vietettiin keskiviikkona ravintola Kukossa Fuengirolassa. Tupa oli ääriään myöten täynnä.

Tunnelma läksiäisissä oli käsin kosketeltavan tiivis. Seita & Friends yhtye kunnioitti sanoittajamestaria esittämällä runsaasti hänen tekstittämiään lauluja. Vasten auringon siltaa, Syysunelma ja muut isot hitit kuuluivat illan ohjelmistoon. Myös muutama harvemmin kuultu kipale kuultiin.

Koko Kukon täysi salillinen nousi seisten osoittamaan suosiota sanoittajamestari Chrisse Johanssonille.

-Se että teitä on täällä näin paljon kertoo siitä, että haluatte juhlia lähtöämme Aurinkorannikolta Johansson vitsaili lavalta.

-Ei vaineskaan, on upeaa, että teitä on täällä näin paljon. Te kaikki olette olleet minulle todella tärkeitä kaikkien näiden vuosien ajan, sanoittajamestari jatkoi.

- Mainos -

Aurinkorannikon suomalaisyhteisö jää kaipaamaan Chrisseä ja Tittaa. Heidän ansiostaan alueella on vietetty lukuisia juhlia ja pidetty äärettömän paljon hauskaa.

Seita & Friendsin kanssa lavalla hyvästejä Aurinkorannikolta kävi toivottamassa usea solisti, esimerkiksi Mikko Alatalo, joka lauloi osuvasti kappaleen Viivy vielä hetki.

Chrissen läksiäispuhetta Kukon lavalta:

video: Vesa Uusi-Kilponen

Artikkelin kirjoittaja

Antti Pekkarinen
Mainos
Jatka lukemista
Sää
Mainos
Viikon kysymys

Mikä on Wapun ykkösherkku?

Katso tulokset

Loading ... Loading ...