Uutiset

Finnair tuo yhdensuuntaisen hinnoittelun Euroopan- ja kotimaan lennoille

 Fuengirola.fi | Aurinkorannikon uutiset

Finnairin hinnoittelu muuttui joustavammaksi.

Tähän asti Finnairin lentolippuja on myyty käytännössä vain edestakaisille lennoille. Asiakas on joutunut maksamaan yhdensuuntaisestakin lennosta edestakaisen hinnan. Jatkossa hinnat määräytyvät samaan tapaan kuin suurimmalla osalla lentoyhtiöistä, eli suunta kerrallaan.

 

Finnair ottaa käyttöön yhdensuuntaisen hinnoittelun Euroopan- ja kotimaan lennoilleen 12.1.2021 alkaen. Yhdensuuntaiset liput kilpailukykyisin hinnoin ovat nyt saatavilla kaikille Finnairin Euroopan- ja kotimaan lennoille kaikissa ostokanavissa.

”Haluamme tarjota asiakkaillemme enemmän valinnanvaraa ja joustavuutta, ja lisätä lentojen hinnoittelun läpinäkyvyyttä. Yhdensuuntaisessa hinnoittelussa hinta lennolle on sama matkan kestosta riippumatta. Monet asiakkaat ovat toivoneet yhdensuuntaisia hintoja”, sanoo Finnairin kaupallinen johtaja Ole Orvér.

Asiakas voi edelleen valita meno-paluulipun yhdensuuntaisen sijaan. Muutoksia ennen 12.1.2021 tehtyihin varauksiin ei tarvitse tehdä.

“Arvioimme matkustuksen vähitellen lisääntyvän kohti kesää ja kesän aikana, ja kasvatamme tarjontaamme vastaavasti. Yhdensuuntainen hinnoittelu on yksi tapa tukea kysynnän elpymistä ja helpottaa matkojen suunnittelua tässä tilanteessa”, sanoo Orvér.

Finnair jatkaa terveysturvalliseen matkustamiseen liittyviä toimenpiteitä myös vuonna 2021 ja arvioi niitä säännöllisesti. Esimerkiksi suun ja nenän peittävän suojaimen käyttöä edellytetään edelleen kaikilta asiakkailta sekä henkilökunnalta niin lentoasemalla kuin lennon aikana.

Helpottaakseen asiakkaiden matkojen suunnittelua Finnair on jatkanut joustavien lippuehtojen voimassaoloa kaikille 31.8.2021 mennessä tehdyille varauksille. Matkustuspäiviä voi siis muuttaa myös sellaisissa lipputyypeissä, joissa muutokset eivät normaalisti olisi mahdollisia. Myös Finnair Koronaturvan voimassaoloaika pitenee. Finnair Koronaturva tuo lisäturvaa siltä varalta, että asiakas sairastuu koronavirukseen matkakohteessa. Vakuutus kuuluu lipun hintaan ilman lisämaksua, kun lippu on ostettu Finnairin myyntikanavista viimeistään 30.4.2021, lähtö on viimeistään 31.8.2021 ja matka suuntautuu Suomesta ulkomaille.

Finnair jatkaa Finnair Plus -tasojäsenten aktiivista seurantajaksoa 6 kuukaudella. Myös Finnair Plus -palkintopisteiden voimassaoloa on jatkettu niin, että pisteet eivät vanhene ennen 31.8.2021.

 

Lähde: Finnairin tiedote

 

Mitä pidit jutusta?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

Kolumnit

Fillarimummo

Julkkikseksi pääseminen tai päätyminen on monisyinen asia. Joku saattaa käyttää läjäpäin...

Remontteja joka paikassa

Elämme remonttien keskellä. Henkilökohtaisten asunto- ja elämäntaparemonttien ohella koko yhteiskuntamme järjestäytyy...

Malttia

  Tuli, oli ja meni. Vielä muutama viikko sitten hyvästeltiin Covid-19...

Viikon kysymys

Kuunteletko joululauluja?

Katso tulokset

Loading ... Loading ...

Fuengirola.fi Facebookissa