Lukuaika: Finnair parantaa kesän 2025 lentoaikatauluja Málagaan

Finnair parantaa kesän 2025 lentoaikatauluja Málagaan

Finnair on päivittänyt tarjontaansa kesäkaudelle 2025. Monien muiden muutosten ohella Finnair päivittää myös Málagan reitin aikatauluja.

Fuengirola.fi
Fuengirola.fi
1 min lukuaika

Kesäkaudella 2025 päivän ensimmäinen lento Helsingistä Málagaan lähtee klo 13.10 ja saapuu perille klo 16.55. Paluulento Málagasta lähtee klo 17.40 ja saapuu Helsinkiin klo 23.15.

Lentoaikataulun päivityksellä haetaan matkustajille kahdenlaisia parannuksia. Ensinnäkin päivitetty aikataulu tarjoaa matkustajille miellyttävämmät matka-ajat ja toisaalta se mahdollistaa myös sujuvat yhteydet esimerkiksi muualle Suomeen.

Päivitetyt lentoajat koskevat kaikkia muita viikonpäiviä paitsi lauantaita. Päivitykset koskevat kesäkautta 2025, joka alkaa 30.3.2025 ja päättyy 25.10.2025.

Meneillään olevalla kesäkaudella 2024 Finnair on jo ilmoittanut lisäävänsä Málagan-lentoja. Yhtiö lentää normaalisti Málagaan päivittäin, mutta huippulomasesongin aikaan Finnair tuplaa lentonsa Aurinkorannikolle. Heinä- ja elokuussa Finnair lentää siis Helsinki-Vantaalta kaksi kertaa päivässä Málagaan.

- Mainos -

Lue myös: Finnair tuplaa lentonsa Málagaan kesällä – Espanjan ykköskenttä suomalaisille

Kesäsesongin aikana Finnair lentää Helsingistä myös Barcelonaan ja Madridiin päivittäin sekä kolmesti viikossa Alicanteen ja kerran viikossa Palma de Mallorcalle.

Jaa tämä artikkeli
Jätä kommentti

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *