Finnair ja Wunderdog perustavat yhteisen teknologiakeskuksen Espanjan Málagaan

“Digitaaliset palvelut ovat tärkeä osa modernin laatulentoyhtiön tarjontaa ja ne muodostavat olennaisen osan Finnairin asiakaskokemuksesta”, sanoo Finnairin digiratkaisujen kehityksestä vastaava Seppo Pöyhönen. “Yhteistyö Wunderdogin kanssa vahvistaa kykyämme edistää strategisia kehityshankkeita, ja tarjoaa meille laajemmat mahdollisuudet saada tiimiimme huippuosaajia alalla, jossa osaamisesta on kova kilpailu”, Pöyhönen sanoo.

Ohjelmistokehittäjät palkataan Wunderdogin palvelukseen, mutta he työskentelevät tiiviinä osana Finnairin omaa kehitystiimiä, rakentaen digitaalisia ratkaisuja Finnairille. Rekrytointi alkaa vuoden 2021 lopulla, ja teknologiakeskuksen toiminta alkaa vuoden 2022 ensimmäisellä vuosipuoliskolla.

“Olemme investoineet merkittävästi ekosysteemiimme ja toimitusprosesseihimme. Olen iloinen nähdessäni työmme tuottavan tulosta, kun nyt yhdistämme voimamme Finnairin kanssa yhteisen teknologiakeskuksen rakentamiseksi”, sanoo Mika Viskari, Wunderdogin perustaja ja Head of Business Development.

Hanke tulee myös tukemaan Wunderdogin muiden asiakkaiden digitaalista kehitystä Euroopassa. “Toiminnassamme yhdistyvät nykyaikaiset, digitaaliset työskentelytavat, hajautettu ketterä toimitusmalli, sekä ensiluokkainen osaaminen Helsingissä, Berliinissä ja pian myös Málagassa. Tällä skaalautuvalla toimintamallillamme pystymme vastaamaan digitaalisten palveluiden kehittämisen nousevaan kysyntään”, lisää Viskari.

- Mainos -

Malaga on nopeasti kasvamassa yhdeksi Espanjan suurimmista teknologiakeskittymistä. Kaupunki on tunnettu teknologiayhteisöstään, joka yhdistää globaalit IT-yritykset, startupit ja yliopistot korkealuokkaiseen kansainväliseen osaamiseen.

Jaa artikkeli:

Mainos
Jatka lukemista
Sää
Mainos
Viikon kysymys

Mikä kesässä on parasta?

Katso tulokset

Loading ... Loading ...