Lukuaika: Marion Rung syksyn FugeFiestan vetonaula

Marion Rung syksyn FugeFiestan vetonaula

Yksi suomalaisen iskelmätaivaan kirkkaimmista tähdistä Marion Rung saapuu ensi syksynä Fuengirolaan pitämään juhlakonsertin ”50 vuotta Tom tomista”. Konsertti on osa FugeFiesta viihdeviikkoa.

Marion muistetaan Suomen kaksinkertaisena euroviisuedustajana. Laulajattaren läpimurto tapahtui vuonna 1962, kun hän pääsi edustamaan Suomea Tipi-tii -kappaleella. Tuolloin sijoitus oli seitsemäs, reilu kymmenen vuotta myöhemmin hän paransi sijoitusta pykälällä Rauno Lehtisen Tom tom tom -kappaleella. Tuo kuudes sija oli Suomen viisuhistorian paras saavutus vuosikymmenten ajan.

1970-luvulla Marion tehtaili useita megahittejä. Suomalaisten kollektiiviseen iskelmämuistiin ovat tallentuneet ainakin Kylähäät, Señorita por favor, El Bimbo ja Rakkaus on hellyyttä. Kaikki nämä hitit kuullaan syksyn konsertissa Palacio de la Pazissa 21.10. Konsertin lomassa Marion kertoo tunnelmoiden uransa eri vaiheista. Tulossa on ainutlaatuinen, upea ilta.

FugeFiesta viihdeviikon muuta ohjelmistoa rakennetaan parhaillaan. Yksi varma kiinnitys on Freud, Marx, Engels & Jung Revisited ravintola Kukkoon torstaina 19.10. Muita konsertteja ja klubikeikkoja julkistetaan sitä mukaan, kun niitä varmistuu. Koko Etelä-Suomen syyslomaviikko tulee olemaan täynnä laadukasta viihdettä. Lipunmyynti FugeFiestan tilaisuuksiin pyritään saamaan käyntiin mahdollisimman nopeasti.

- Mainos -

FugeFest isona festivaalina palaa kuvioihin näillä näkymin syksyllä 2024.

Tässä alla Marionin Euroviisuesitykset vuodelta 1973 ja 1962.

Mainos
Jatka lukemista
Sää
Mainos
Viikon kysymys

Mitä teet juhannuksena?

Katso tulokset

Loading ... Loading ...