Ensi kesän Marenostrumin avaa Fito & Fitipaldis

Fuengirolan matkailuylpeys, keskiaikainen Sohailin linna Välimeren rannalla vartioi taas ensi kesänä suurten Marenostrum -konserttien sarjaa. Kesän 2022 osalta Marenostrum käynnistyy lauantaina, 30. huhtikuuta. Tuolloin lavan ottaa haltuunsa huikea Fito & Fitipaldis.

Fito & Fitipaldis on Adolfo ”Fito” Cabralesin isännöimä, Bilbaosta ponnistava rockyhtye, joka on perustamisestaan vuonna 1998 lähtien ollut yksi maan kovimpia nimiä ns. aikuisrockin saralla. Kohtuullisen kuvan yhtyeen menestyksestä ja sen kestosta saa, kun todetaan että Fito & Fitipaldis on uransa aikana julkaissut ennen tätä vuotta kuusi studioalbumia, joista kaksi on myynyt platinaa, kaksi triplaplatinaa ja kaksi nelinkertaisesti platinaa.

Yhtyeen seitsemäs pitkäsoitto näki päivänvalon 24. syyskuuta tänä vuonna, ja nähtäväksi jää kauanko sillä kestää saavuttaa platinaraja. Levyn nimi on Cada vez cadáver, ja samaa nimeä kantaa myös kiertue, joka tuo yhtyeen ensi huhtikuussa Fuengirolaan.

- Mainos -

Marenostrumin ensi kesän ohjelmistossa on Fito & Fitipaldisin ohella luvassa muitakin kovia nimiä. Jo varmistuneita esiintyjiä ovat ainakin Marc Anthony 25. kesäkuuta ja Alejandro Sanz 1. ja 2. heinäkuuta.

Jaa artikkeli:

Mainos
Jatka lukemista
Sää
Mainos
Viikon kysymys

Mikä kesässä on parasta?

Katso tulokset

Loading ... Loading ...