Uutiset Viihde

Ensi kesän Marenostrumin avaa Fito & Fitipaldis

 Fuengirola.fi | Aurinkorannikon uutiset

Liput Fito & Fitipaldisin konserttiin ovat jo myynnissä osoitteessa marenostrumfuengirola.com.

Vaikka säät ovat vasta viilenemässä kohti talvea, alkaa lämpö jo nousta Fuengirolan ensi kesän Marenostrumin suurkonserttien suhteen.

Fuengirolan matkailuylpeys, keskiaikainen Sohailin linna Välimeren rannalla vartioi taas ensi kesänä suurten Marenostrum -konserttien sarjaa. Kesän 2022 osalta Marenostrum käynnistyy lauantaina, 30. huhtikuuta. Tuolloin lavan ottaa haltuunsa huikea Fito & Fitipaldis.

Fito & Fitipaldis on Adolfo ”Fito” Cabralesin isännöimä, Bilbaosta ponnistava rockyhtye, joka on perustamisestaan vuonna 1998 lähtien ollut yksi maan kovimpia nimiä ns. aikuisrockin saralla. Kohtuullisen kuvan yhtyeen menestyksestä ja sen kestosta saa, kun todetaan että Fito & Fitipaldis on uransa aikana julkaissut ennen tätä vuotta kuusi studioalbumia, joista kaksi on myynyt platinaa, kaksi triplaplatinaa ja kaksi nelinkertaisesti platinaa.

Yhtyeen seitsemäs pitkäsoitto näki päivänvalon 24. syyskuuta tänä vuonna, ja nähtäväksi jää kauanko sillä kestää saavuttaa platinaraja. Levyn nimi on Cada vez cadáver, ja samaa nimeä kantaa myös kiertue, joka tuo yhtyeen ensi huhtikuussa Fuengirolaan.

Marenostrumin ensi kesän ohjelmistossa on Fito & Fitipaldisin ohella luvassa muitakin kovia nimiä. Jo varmistuneita esiintyjiä ovat ainakin Marc Anthony 25. kesäkuuta ja Alejandro Sanz 1. ja 2. heinäkuuta.

Mitä pidit jutusta?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

Kolumnit

Fillarimummo

Julkkikseksi pääseminen tai päätyminen on monisyinen asia. Joku saattaa käyttää läjäpäin...

Remontteja joka paikassa

Elämme remonttien keskellä. Henkilökohtaisten asunto- ja elämäntaparemonttien ohella koko yhteiskuntamme järjestäytyy...

Malttia

  Tuli, oli ja meni. Vielä muutama viikko sitten hyvästeltiin Covid-19...

Viikon kysymys

Kuunteletko joululauluja?

Katso tulokset

Loading ... Loading ...

Fuengirola.fi Facebookissa