Lukuaika: Elokuu on huippukonserttien aikaa Aurinkorannikolla

Elokuu on huippukonserttien aikaa Aurinkorannikolla

Vielä on kesää jäljellä, ja vaikka Mambaa ei näillä näkymin Aurinkorannikolle saadakaan, on myös huippukonsertteja tälle kesälle jäljellä.

Keräsimme pienen näytteen niin Fuengirolan Marenosrumin, Marbellan Starliten kuin Cala Mijasinkin keikoista.

Marenostrum on vakiinnuttanut paikkansa yhtenä koko eteläisen Espanjan kovimmista konserttipaikoista. Tänä kesänä Fuengirolassa on jo nähty esimerkiksi Robbie Williams, UB40 ja Nicky Jam. Elokuussa luvassa on vielä mm. seuraavaa:

– 12.8. Marenostrumin lavan täyttää yksipäiväinen Boombastic festari, joka keskittyy urbaaniin musiikkiin. Esiintyjinä ovat Bizarrap, Farruko, Bad Gyal, Saiko, Lali ja Fusa Nocta.

- Mainos -

– 18.8. Sohailin linnan lavalle tunnelman luo kuubalais-meksikolainen Francisco Céspedes, joka esiintyy Fuengirolassa ensimmäistä kertaa.

– 19.8. Marenostumin loppuunmyydyn katsoman eteen astelee Operación Triunfo -laulukilpailun kautta Espanjan musiikkitaivaalle ponnistanut Manuel Carrasco.

Lisätietoja: www.marenostrumfuengirola.com

Starlite on Marbellan oma kesäkonserttien sarja, joka tarjoaa vuodesta toiseen huikean kattauksen kansainvälisiä tähtiä. Tänä kesänä on jo nähty Michael Bolton, Lionel Richie, Tom Jones, Rod Stewart ja niin edelleen. Elokuussa luvassa on mm.

– 14.8. Starliten valaisee puertoricolainen maailmantähti Luis Fonsi, jonka kappale Despacito lienee luikerrellut korvamatona jokaisen ihmisen päässä.

– 16.8. Marbellaan saapuu jo lähes 30 vuotta vaihtoehtorockia rytkyttänyt chicagolaislähtöinen Wilco.

– 23.8. Starlite hyppii hiphopin, funkin ja R&B:n tahtiin, kun yhdysvaltalainen tähtinippu Black Eyed Peas ottaa lavan haltuun. Where is the Love?, Shut Up, ja Let’s Get It Started ovat vain pintaraapaisu yhtyeen huikeasta hittiputkesta.

– 30.8. Elokuun toiseksi viimeisenä päivänä on David Bisbalin vuoro tunnelmoida Marbellan yötaivaan alla. Yli neljä miljoonaa myytyä levyä kertoo, että yleisöön menee tämä kaveri.

- Mainos -

Lisätietoja: www.starlitemarbella.com

Cala Mijas on kolmepäiväinen festivaali, joka järkestetään tänä vuonna 31.8. – 2.9. Tapahtumaa ei pidä sekoittaa Feria de Cala deMijasiin, joka puolestaan juhlittiin jo heinäkuun lopulla.

Cala Mijas tarjoilee kolmen päivän aikana lukuisan joukon artisteja, päivien pääesiintyjät ovat:

– 31.8. Arcade Fire, Kanadassa vuonna 2003 perustettu indie rock -bändi.

– 1.9. The Strokes, newyorkilainen rockpumppu, joka nousi kuuluisuuteen jo vuoden 2001 debyyttialbumillaan Is This It.

– 2.9. Florence and the Machine, mm. rockia ja soulia yhdistelevä brittiryhmä.

Lisätietoja: www.calamijas.com

- Mainos -

Jaa artikkeli:

Mainos
Jatka lukemista
Sää
Mainos
Viikon kysymys

Mikä maa voittaa jääkiekon maailmanmestaruuden?

Katso tulokset

Loading ... Loading ...