Lukuaika: Málagan feriat ovat jälleen kuumaa huumaa

Málagan feriat ovat jälleen kuumaa huumaa

Jos tuntuu siltä, ettei aurinko lämmitä tarpeeksi, kuumentaa Málagan feria tunnelman varmasti riittävän lämpimäksi.

Málagan feriat ovat perinteisesti olleet koko Aurinkorannikon suurimmat vuosittaiset juhlat. Näin tulee varmasti olemaan tänäkin vuonna.

Tämän vuoden feriat juhlitaan lauantaista 12. elokuuta aina seuraavan lauantaihin, 19. elokuuta.

Karkeasti juhlinta jakautuu kahdelle alueelle: päiväsaikaan juhlitaan keskustassa, illan ja yön tunteina karkeloidaan feria-alueella. Ruoka, juoma, musiikki, laulu ja tanssi ovat varmasti läsnä erittäin vahvasti. Pohjoismaiseen juhlintaan tottuneelle korvatulpat saattavat olla hyvä varuste.

- Mainos -

Yksi feriaviikon näyttävimmistä ohjelmanyumeroista nähdään heti alkajaisiksi, kun perjantain 11.8. vaihtuessa lauantaiksi, Málagan taivaan täyttää 20-minuuttinen ilotulitus, jonka jälkeen nähdään vielä drone-näytös.

Elävästä musiikista viikon aikana vastaavat pääosin paikalliset artistit, ja lienee sanomattakin selvää, että andalusialaisilla ferioilla myös flamenco on keskeisessä roolissa.

Mainittavimpien artistien joukossa ovat mm. Raule, 5 Estaciones (joka on noussut huippusuositun La Quinta Estacion yhtyeen raunioille), Antoñito Molina, Camela, Tabletom ja Merche.

Feria-alueella juhlijoita viihdyttää mm. yli sata casetaa, joista valtaosa on kaikelle yleisölle avoinna. Oma auto kannattaa jättää suosiolla kotiin, sillä juhla-alueet ovat helposti saavutettavissa julkisilla kulkuneuvoilla.

Lisätietoja tapahtumasta löytyy osoitteesta http://feria.malaga.eu/

Jaa artikkeli:

Mainos
Jatka lukemista
Sää
Mainos
Viikon kysymys

Mikä on paras kesälomakuukausi?

Katso tulokset

Loading ... Loading ...