Urheilu

Ei löydy fugelaisille pysäyttäjää

 Fuengirola.fi | Aurinkorannikon uutiset

Sarjan tulokasjoukkue Latin Team jatkaa kolmen ottelun jälkeen puhtaalla pelillä. (Kuvat: Félix Alcalá)

Rullakiekon Andalusian liigassa pelattiin viime viikonloppuna toinen turnaus. Fuengirolan joukkueet jatkavat edelleen puhtaalla pelillä.

Fuengirola LIONSin kolmesta joukkueesta Sevillassa pelattuun turnaukseen matkusti poikkeuksellisesti vain kaksi, Latin Team ja Vikings. Organisaation kolmas joukkue Barona oli tällä kertaa huilivuorossa ja se ahkeroi vuorostaan tulevissa turnauksissa hieman tiheämmällä otteluohjelmalla.

Myös Latin Teamin turnaus jäi odotettua vajaammaksi. Joukkueella piti olla lauantaina kaksi ottelua. Näistä ensimmäinen, Sancti Petriä vastaan toteutui, ja voitto kairattiin Fuengirolaan maalein 4-2.

  Fuengirola.fi | Aurinkorannikon uutiset
Maalin vahtiminen voi olla myös ryhmätyötä.

Latin Teamin toinen ottelu Sevilla Dragonsia vastaan ehti kuitenkin vanheta vain 22 sekuntia, kun homma pistettiin poikki. Taivaalta tuli siinä määrin esterin terveisiä, että vaikka pelipaikka on sisätila, valui vettä sisään joka paikasta. Jokainen ymmärtää kuinka turvallista rullaluistelu on märällä alustalla. Ottelu päätettiin siirtää pelattavaksi myöhemmin päätettävänä ajankohtana.

Fuengirola Vikingsin turnauksen ainoa ottelu oli Sevilla Macacosia vastaan. Viikingit leipoivat taululle lukemat 9-2 ja sujauttivat kolme sarjapistettä omaan pussiinsa.

  Fuengirola.fi | Aurinkorannikon uutiset
Vikings oli potkun edellä Sevilla Macacosia.

Kahden turnauksen jälkeen sarjan kärjessä keikkuu Sevilla HL. Se on kuitenkin pelannut kaksi ottelua enemmän kuin kakkosena oleva Vikings ja kolmantena oleva Latin Team. Fuengirolan kolme joukkuetta ovat tällä hetkellä sarjan ainoat tappiottomat joukkueet, tosin Barona on pelannut vasta yhden ottelun.

Mitä pidit jutusta?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

Kolumnit

Fillarimummo

Julkkikseksi pääseminen tai päätyminen on monisyinen asia. Joku saattaa käyttää läjäpäin...

Remontteja joka paikassa

Elämme remonttien keskellä. Henkilökohtaisten asunto- ja elämäntaparemonttien ohella koko yhteiskuntamme järjestäytyy...

Malttia

  Tuli, oli ja meni. Vielä muutama viikko sitten hyvästeltiin Covid-19...

Viikon kysymys

Kuunteletko joululauluja?

Katso tulokset

Loading ... Loading ...

Fuengirola.fi Facebookissa